enda

TV4 Sverige

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Undtagelsen 2020 I samarbejde med DK/Spillefilm
Scandinavian Star 2:6 - Katastrofen 2020 I samarbejde med Dokumentarserie
Scandinavian Star 1:6 - Branden 2020 I samarbejde med Dokumentarserie
Vores mand i Amerika 2020 Med støtte fra DK/Spillefilm
Scandinavian Star (oversigt) 2020 I samarbejde med Dokumentarserie
Unge Astrid 2019 Koproducent U/Spillefilm
Greyzone 2018 I samarbejde med Tv-serie
Journal 64 2018 I samarbejde med DK/Spillefilm
Mercur 2017 Med støtte fra Tv-serie
Du forsvinder 2017 I samarbejde med DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 I samarbejde med DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 I samarbejde med Tv-serie
1864 2014 Koproducent Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 I samarbejde med DK/Spillefilm
Rejsen til Fjerkongens Rige 2014 I samarbejde med U/Spillefilm
Drengen med guldbukserne 2014 Koproducent U/Spillefilm
Fasandræberne 2014 I samarbejde med DK/Spillefilm
Snuttefilm 2010 Med støtte fra Antologi
Snuttefilm - Halløj, lille abe! 2010 Med støtte fra U/Kort fiktion
Snuttefilm - Simons and 2010 Med støtte fra U/Kort fiktion
Snuttefilm - Hele natten 2010 Med støtte fra U/Kort fiktion
Snuttefilm - Nelly pakker 2010 Med støtte fra U/Kort fiktion
Snuttefilm - Alle må komme med 2010 Med støtte fra U/Kort fiktion
Den som dræber 2010 Koproducent Tv-serie
Jan Guillous Hamilton 1998 Koproducent U/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Valhalla Award 2020 Santa Barbara Int. Film Festival 2020 Undtagelsen
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.