enda

TV4 Sverige

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Unge Astrid 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Undtagelsen 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Greyzone 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Journal 64 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Mercur 2017 Produktionsselskab Tv-serie
Du forsvinder 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Produktionsselskab Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
1864 2014 Produktionsselskab Tv-serie
Drengen med guldbukserne 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Rejsen til Fjerkongens Rige 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Snuttefilm 2010 Produktionsselskab Antologi
Snuttefilm - Halløj, lille abe! 2010 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Snuttefilm - Simons and 2010 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Snuttefilm - Hele natten 2010 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Snuttefilm - Nelly pakker 2010 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Snuttefilm - Alle må komme med 2010 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Den som dræber 2010 Produktionsselskab Tv-serie
Jan Guillous Hamilton 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.