Thomas Dyg

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Du forsvinder 2017 Compositing DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Visual effects DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 VFX-supervisor Tv-serie
Mænd og høns 2015 Matte painter DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 VFX-designer DK/Spillefilm
Storvask 2010 Teknisk support Tv-serie
Fri os fra det onde 2009 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Superbror 2009 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Visual effects DK/Spillefilm
Cecilie 2007 Visual effects DK/Spillefilm
Fighter 2007 Visual effects DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Visual effects Tv-serie
Adams æbler 2005 Matte painter DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Visual effects Tv-serie
Min søsters børn i Ægypten 2004 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Vildt 2004 Colorgrading DK/Kort fiktion
Askepop - the Movie 2003 Visual effects DK/Spillefilm
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412