Dan Laustsen

/F. 1954

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
1864 - brødre i krig 2016 Fotograf DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2016 Fotograf DK/Spillefilm
1864 2014 Cheffotograf Tv-serie
Sover Dolly på ryggen? 2012 Cheffotograf DK/Spillefilm
The possession 2012 Foto U/Spillefilm
Zaytoun 2012 Foto U/Spillefilm
Bag Blixens maske 2011 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Simon 2011 Fotograf U/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Foto DK/Spillefilm
Headhunter 2009 Foto DK/Spillefilm
Vikaren 2007 Foto DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Foto DK/Spillefilm
Silent Hill 2006 Foto U/Spillefilm
Sex, hopp och kärlek 2005 Foto U/Spillefilm
Darkness Falls 2003 Foto U/Spillefilm
Det hemmelighedsfulde selskab 2003 Foto U/Spillefilm
Jeg er Dina 2002 Foto U/Spillefilm
Pagten 2001 Foto U/Spillefilm
Dykkerne 2000 Foto DK/Spillefilm
Dybt vand 1999 Foto Tv-film
Lysets hjerte 1998 Foto DK/Spillefilm
Nightwatch 1998 Foto U/Spillefilm
Mimic 1997 Foto U/Spillefilm
Charlot og Charlotte 1996 Foto Tv-serie
Carmen & Babyface 1995 Foto DK/Spillefilm
Nattevagten 1994 Foto DK/Spillefilm
Søren Kierkegaard 1994 Foto DK/Dokumentarfilm
Det personlige arbejde 1994 Foto DK/Dokumentarfilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Foto DK/Spillefilm
Giselle 1991 Foto DK/Dokumentarfilm
Lykken er en underlig fisk 1989 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Foto DK/Spillefilm
Guldregn 1988 Foto DK/Spillefilm
Himmel og helvede 1988 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Skyggen af Emma 1988 Foto DK/Spillefilm
David eller Goliath 1988 Foto DK/Dokumentarfilm
Vand (Baby-svømning) 1988 Fotograf DK/Dokumentarfilm
De udenforstående 1988 Foto DK/Dokumentarfilm
Jeg ville først finde sandheden 1987 Foto DK/Dokumentarfilm
Ansigt til ansigt 1987 Foto DK/Dokumentarfilm
Elise 1985 Foto DK/Spillefilm
De tavse piger 1985 Foto DK/Dokumentarfilm
Johannes' hemmelighed 1985 Foto DK/Kort fiktion
Når bare han kan tælle køerne 1985 Foto DK/Dokumentarfilm
Min farmors hus 1984 Foto DK/Spillefilm
I vækstens vold 1984 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Dansk bladtegning - danske bladtegnere. En dokumentation. 1984 Foto DK/Dokumentarfilm
Isfugle 1983 Foto DK/Spillefilm
Otto er et næsehorn 1983 Foto DK/Spillefilm
Motivation - nærbilleder fra en ungdomsskole 1983 Foto DK/Dokumentarfilm
Den ubetænksomme elsker 1982 Foto DK/Spillefilm
Gummi Tarzan 1981 Foto DK/Spillefilm
Har du set Alice? 1981 Foto DK/Spillefilm
Danmark er lukket 1980 Fotografassistent DK/Spillefilm
Lille Virgil og Orla Frøsnapper 1980 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
M/S Mars af Ålborg 1980 Foto DK/Dokumentarfilm
Skal vi danse først? 1979 Foto DK/Spillefilm
Alexandra 1979 Foto DK/Kort fiktion
Kloden rokker 1978 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail:

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412