Jørgen Johansson

/F. 1960

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Gud taler ud 2017 Cheffotograf DK/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Cheffotograf DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Fotograf Tv-serie
Steppeulven 2014 Cheffotograf DK/Spillefilm
Arvingerne 1 2014 Fotograf Tv-serie
Bankerot 2014 Cheffotograf Tv-serie
Good People 2014 Cheffotograf U/Spillefilm
Borgen 3 2013 Fotograf Tv-serie
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Superclásico 2011 Fotograf DK/Spillefilm
Broen 1 2011 Fotograf Tv-serie
Over gaden under vandet 2009 Foto DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Fotograf DK/Spillefilm
Kun med hjertet - kan man rigtig se 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
Frygtelig lykkelig 2008 Foto DK/Spillefilm
Sommer 2008 Foto Tv-serie
Livvagterne 2008 Foto Tv-serie
Prag 2006 Foto DK/Spillefilm
Nynne 2006 Foto Tv-serie
Nordkraft 2005 Foto DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Foto DK/Spillefilm
Jeg er bare den logerende 2005 Fotograf DK/Kort fiktion
Krøniken 2004 Foto Tv-serie
Reverie 2002 Foto DK/Kort fiktion
Wilbur begår selvmord 2002 Foto DK/Spillefilm
To må man være 2001 Foto DK/Dokumentarfilm
Anja & Viktor 2001 Foto DK/Spillefilm
En kærlighedshistorie 2001 Foto DK/Spillefilm
Bænken 2000 Foto DK/Spillefilm
Italiensk for begyndere 2000 Foto DK/Spillefilm
No man's land 2000 Foto DK/Spillefilm
Rejseholdet 2000 Foto Tv-serie
Edderkoppen 2000 Foto Tv-serie
Find dig selv 2000 Fotograf DK/Kort fiktion
Bror, min bror 1999 Foto DK/Kort fiktion
Bye bye blue bird 1999 Foto DK/Spillefilm
Skat, det er din tur 1997 Foto DK/Spillefilm
Ronnie Rocket 1997 Foto DK/Dokumentarfilm
Krystalbarnet 1996 Foto DK/Spillefilm
Gensyn med en fremmed 1995 Foto DK/Kort fiktion
Menneskedyret 1995 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Alle tiders nisse 1995 Foto Tv-serie
Voodoo Europa 1994 Foto DK/Dokumentarfilm
To mand i en sofa 1994 Foto DK/Spillefilm
Bulldozer 1993 Foto DK/Kort fiktion
Debutanten 1993 Foto DK/Kort fiktion
Ormehug 1992 Foto DK/Dokumentarfilm
Europa 1991 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Rimini 1991 Foto DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412