enda

Adam Brix

(1978 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gidseltagningen II 2019 Medvirkende, Stuntkoordinator Tv-serie
Dronningen 2019 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Valhalla 2019 Koreograf DK/Spillefilm
Jagtsæson 2019 Stuntkører DK/Spillefilm
Ditte & Louise 2018 David DK/Spillefilm
Landet af glas 2018 Noel, Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Herrens veje 2 2018 Stunts Tv-serie
Altmuligmand 2017 Anders DK/Kort fiktion
Fantasten 2017 Jobkonsulent DK/Spillefilm
Aminas breve 2017 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Kidnapning 2017 Stuntkonsulent DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Biltyv DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Indsatsleder Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 David Tv-serie
Kærlighed og andre katastrofer 2016 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Undercover 2016 Stunts DK/Spillefilm
Mod toppen af bjerget 2015 Patrick DK/Kort fiktion
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 David Tv-serie
Hedensted High 2015 Stuntkoordinator Tv-serie
Villads fra Valby 2015 Stunts DK/Spillefilm
Bankerot 2014 Fyr Tv-serie
Fasandræberne 2014 Stemme DK/Spillefilm
Afterparty 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Detektiverne 2013 Karateinstruktør DK/Spillefilm
Broen 2 2013 Fængselsvagt Tv-serie
Hearts and Minds 2012 Løjtnant DK/Kort fiktion
En drøm 2012 Stemme DK/Kort fiktion
Ud af mørket 2012 Fighter DK/Spillefilm
Kill your darlings 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
Empire North 2010 Peter DK/Dokumentarfilm
Den fremmede 2009 Mand #2, Stuntkoordinator DK/Kort fiktion
Profetia 2009 Jens, Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Kristian 2009 Søren Tv-serie
Headhunter 2009 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Stunt performer DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Bo Nordtoft Tv-serie
Blå mænd 2008 Tysker DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Stunt Tv-serie
Jackpot 2005 Jimmy, Stunts DK/Kort fiktion
Marbella 2000 Adam DK/Kort fiktion
Blinkende lygter 2000 Torkild som syttenårig DK/Spillefilm
Hvide løgne 1998 Robert Hartmann Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.