enda

Allan Rune Køldal

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mercur 2017 Belyser Tv-serie
De standhaftige 2016 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Belysningsassistent DK/Spillefilm
I blodet 2016 Belyser DK/Spillefilm
Swinger 2016 Lysassistent DK/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 Lysassistent DK/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 Belyser Tv-serie
Kvinden i buret 2013 Belyser, 2. unit DK/Spillefilm
Over kanten 2012 Belyser DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Lysassistent Tv-serie
Døde blomster 2011 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Nogle gange kommer vinteren om natten 2011 Belyser DK/Kort fiktion
Klassefesten 2011 Belyser DK/Spillefilm
Karate nights 2010 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Submarino 2010 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Belysningsassistent DK/Spillefilm
50 Års Ensomhed 2010 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Headhunter 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
En sikker vinder 2008 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Album 2008 Belyser Tv-serie
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Belysningsassistent Tv-serie
Ledsaget udgang 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Far til fire - i stor stil! 2006 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.