enda

Anders Mastrup

(1957 - )

Producer. Født 19/11 1957 i København. Mastrup har gennem årene produceret en lang række danske animationsfilm. Blandt disse kan nævnes 'Jungledyret' (1993), 'Hjælp! Jeg er en fisk' (2000), 'Albert' (2015) samt 'Hodja fra Pjort' (2018).


Anders Mastrup var i 1988 med til at starte A. Film Production, der siden dengang bl.a har stået bag animationsfilm som 'Terkel i knibe' (2004), 'Peddersen og Findus 3 - Nissemaskinen' (2005), 'Rejsen til Saturn' (2008), 'Olsen Banden på de bonede gulve' (2010) og 'Den utrolige historie om den kæmpestore pære' (2017).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ternet ninja 2018 Producer DK/Spillefilm
Hodja fra Pjort 2018 Producer DK/Spillefilm
Sig det' løgn, Luis 2018 Executive producer U/Spillefilm
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 Executive producer DK/Spillefilm
Den lille vampyr 2017 Co-producer DK/Spillefilm
Min lille hund Mester - Katteballade 2015 Co-producer DK/Kort fiktion
Albert 2015 Producer DK/Spillefilm
Tankebobler - En lille film om venskab 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Tankebobler - Når man bliver gammel 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Tankebobler - Drømmeland, et sted hvor alt kan ske 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Hokus pokus Alfons Åberg 2013 Co-producer U/Spillefilm
Olsen Banden på dybt vand 2013 Executive producer DK/Spillefilm
Piggy 2012 Executive producer DK/Kort fiktion
Niko 2 - De flyvende brødre 2012 Co-producer U/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Executive producer DK/Spillefilm
Peddersen og Findus: Glemligheder 2009 Executive producer U/Spillefilm
Niko og de flyvende rensdyr 2008 Executive producer U/Spillefilm
Rejsen til Saturn 2008 Executive producer DK/Spillefilm
Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri 2007 Executive producer DK/Spillefilm
Den grimme ælling og mig 2006 Executive producer DK/Spillefilm
Asterix og vikingerne 2006 Executive producer U/Spillefilm
Peddersen & Findus 3 - Nissemaskinen 2005 Executive producer U/Spillefilm
H.C. Andersens eventyr 2004 Executive producer Tv-serie
Terkel i knibe 2004 Associate producer DK/Spillefilm
Hjælp! Jeg er en fisk 2000 Producer DK/Spillefilm
Pinocchio i Hollywood 1998 Produktion DK/Dokumentarfilm
Rasmus Klump bygger skib 1996 Line producer DK/Kort fiktion
Rasmus Klump sejler Jorden rundt 1996 Line producer DK/Kort fiktion
Jungledyret 1993 Producer DK/Spillefilm
Ferngully - eventyret om skoven 1992 Studio manager (Danmark) U/Spillefilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Animation DK/Spillefilm
Valhalla 1986 Produktionsassistent DK/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Best Family Film Prize 1999 Seoul International Family Film Festival 1999 Pinocchio i Hollywood
Børnejuryens 1. Pris, Animation 2000 Chicago Int. Children's Film Festival 2000 Hjælp! Jeg er en fisk
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Kristiansand International Children's Film Festival 2018-04-24 Hodja fra Pjort
Oulu Int. Children's Film Festival 2015-11-16 Albert
Sevilla Festival de Cine 2015-11-06 Albert
Chicago Int. Children's Film Festival 2015-10-23 Albert
Amsterdam Cinekid 2015-10-15 Albert
Seoul International Youth Film Festival 2015-08-05 Albert
Mexico Festival Int. De Cine Para Niños 2015-08-03 Albert
Stuttgart International Animation Film Festival 2015-05-05 Albert
Rio de Janeiro Film Festival 2002-09-26 Hjælp! Jeg er en fisk
Montevideo Divercine 2001-07-02 Pinocchio i Hollywood
Ghent Flanders Int. Film Festival 2000-10-10 Pinocchio i Hollywood
Los Angeles Agoura Hills World Animation Festival 2000-05-30 Pinocchio i Hollywood
Poznan Ale Kino! International Children's Film Festival 2000-05-15 Pinocchio i Hollywood
Mumbai Film Festival 2000-02-03 Pinocchio i Hollywood
Seoul International Family Film Festival 1999-12-16 Pinocchio i Hollywood
Viareggio Europa Cinema & TV Festival 1999-11-27 Pinocchio i Hollywood
Lübeck, Nordische Filmtage 1999-11-04 Pinocchio i Hollywood
Annecy, Festival Int. du Film d'Animation 1999-05-31 Pinocchio i Hollywood
Metamorfosi Animation Festival 1999-05-24 Pinocchio i Hollywood
Malmö, BUFF 1999-03-13 Pinocchio i Hollywood
Clermont-Ferrand Festival Du Court Metrage 1999-02-04 Pinocchio i Hollywood
Göteborg International Film Festival 1999-01-29 Pinocchio i Hollywood
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.