enda

Anders Nygaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gooseboy 2019 Casting DK/Spillefilm
Hånd i hånd 2018 Casting Tv-serie
Håbet 2018 Casting Tv-serie
Dan Dream 2017 Casting DK/Spillefilm
Grethe 2017 Casting Tv-serie
Kidnapning 2017 Casting DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Casting DK/Spillefilm
Mit 50/50 liv 2016 Casting Tv-serie
Antboy 3 2016 Casting DK/Spillefilm
Klovn Forever 2015 Casting DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Statistcasting DK/Spillefilm
Broen 3 2015 Casting Tv-serie
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Casting DK/Spillefilm
Comeback 2015 Casting DK/Spillefilm
Copenhagen 2014 Casting U/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Casting DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 Casting DK/Spillefilm
Tomgang 2013 Casting Tv-serie
Tarok 2013 Casting DK/Spillefilm
Skytten 2013 Casting DK/Spillefilm
Broen 2 2013 Casting Tv-serie
Antboy 2013 Casting DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Casting DK/Spillefilm
Aya 2012 Casting U/Kort fiktion
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Casting DK/Spillefilm
Belinda Beautiful 2012 Casting DK/Kort fiktion
Magi i luften 2011 Casting DK/Spillefilm
Ludvig og julemanden 2011 Casting Tv-serie
Karla og Jonas 2010 Casting DK/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Casting DK/Spillefilm
Store drømme 2009 Casting Tv-serie
Kristian 2009 Casting Tv-serie
Karla og Katrine 2009 Casting DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Casting Tv-serie
2900 Happiness 2007 Casting Tv-serie
Øen 2007 Casting Tv-serie
Ung mand falder 2007 Casting DK/Kort fiktion
Den sorte Madonna 2007 Casting DK/Spillefilm
Klovn 2005 Casting Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.