enda

Aslak Lytthans

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Harpiks 2020 Belyser DK/Spillefilm
Kina 2019 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Næste stop 2018 Lyssætter DK/Kort fiktion
Før frosten 2018 Belysningsmester DK/Spillefilm
Rekonstruktion Utøya 2018 Belyser U/Dokumentarfilm
The House That Jack Built 2018 Belyser DK/Spillefilm
Dobbeltspil 2018 Gaffer DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Belysningsmester Tv-serie
Aminas breve 2017 Belysningsmester DK/Spillefilm
Arvingerne 3 2017 Belysningsmester Tv-serie
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Belysningsmester DK/Spillefilm
Kongens valg 2016 Belyser (Danmark) U/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Belysningsmester DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Belyser Tv-serie
Nøgle hus spejl 2015 Belysningsmester DK/Spillefilm
Blandt mænd og får 2015 Belysningsmester U/Spillefilm
Bridgend 2015 Belysningsmester DK/Spillefilm
Krigen 2015 Belysningsmester DK/Spillefilm
En chance til 2015 Belyser DK/Spillefilm
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Belysningsmester DK/Spillefilm
Klumpfisken 2014 Belysningsmester DK/Spillefilm
Arvingerne 1 2014 Belysningsmester Tv-serie
Badehotellet 1 2013 Belysningsmester Tv-serie
Borgen 3 2013 Belysningsmester Tv-serie
Marie Krøyer 2012 Belysningsmester DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Belysningsmester DK/Spillefilm
Alle for én 2011 Belysningsmester DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 Belysningsmester DK/Spillefilm
Kvinden der drømte om en mand 2010 Belysningsmester DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 Belysningsmester DK/Spillefilm
Mor byttes 2010 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Camping 2009 Lys DK/Spillefilm
Drømme i København 2009 Lys DK/Dokumentarfilm
Træneren 2009 Lys DK/Kort fiktion
Vanvittig forelsket 2009 Belysningsmester DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 Belysningsmester DK/Spillefilm
Bobby 2009 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Zoomerne 2009 Belyser DK/Spillefilm
Kristian 2009 Belyser Tv-serie
Lærkevej 2009 Belyser Tv-serie
Spillets regler 2008 Lys DK/Spillefilm
En gyselig hilsen 2008 Lys DK/Kort fiktion
En forelskelse 2008 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Kunsten at græde i kor 2007 Belysningsmester DK/Spillefilm
1 : 1 2006 Belysningsmester DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Belyser, 2. unit DK/Spillefilm
Fluerne på væggen 2005 Lys DK/Spillefilm
Store planer 2005 Belysningsmester DK/Spillefilm
Drabet 2005 Belysningsmester DK/Spillefilm
Doxa 2005 Belysningsmester U/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Lyssætter Tv-serie
Inkasso 2004 Belysningsmester DK/Spillefilm
Arven 2003 Lys DK/Spillefilm
Bagland 2003 Lys DK/Spillefilm
Zafir 2003 Lys DK/Spillefilm
Manden bag døren 2003 Belysningsmester DK/Spillefilm
Regel nr. 1 2003 Belyser DK/Spillefilm
Frunk 2003 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Møgunger 2003 Belysningsmester DK/Spillefilm
Se dagens lys 2003 Belyser Tv-film
Afgrunden 2003 Belysningsmester DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Lys DK/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 Lys DK/Spillefilm
Flash of a Dream 2002 Lys DK/Dokumentarfilm
It's all about love 2002 Belyser DK/Spillefilm
Ikke høre, ikke se... 2002 Belyser DK/Kort fiktion
Habibti min elskede 2002 Belyser DK/Kort fiktion
Little People: Big Discoveries 2002 Belysningsmester Tv-serie
Flyvende farmor 2001 Lys DK/Spillefilm
D-Dag 2001 Fotografassistent Tv-film
Når lysterne tændes 2001 Belyser DK/Kort fiktion
Anna 2000 Belyser DK/Spillefilm
På fremmed mark 2000 Belysningsmester DK/Spillefilm
Manden som ikke ville dø 1999 Lys DK/Spillefilm
Magnetisørens femte vinter 1999 Belyser DK/Spillefilm
Motello 1998 Lys DK/Spillefilm
Barbara 1997 Belysningsassistent DK/Spillefilm
De største helte 1996 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Menneskedyret 1995 Belyser DK/Spillefilm
Sort høst 1993 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Sneblind 1990 Manus, Foto DK/Kort fiktion
Tekno Love 1989 Special effects, Runner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.