enda

Bill Shearman

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Herrens veje 2 2018 VFX-supervisor Tv-serie
Herrens veje 1 2017 VFX-supervisor Tv-serie
Historien om Danmark 2017 Digital compositing Tv-serie
Arvingerne 3 2017 Colorist Tv-serie
Bedrag 1 2016 Visual effects Tv-serie
Bedrag 2 2016 Visual effects Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Colorgrading Tv-serie
Tidsrejsen 2014 VFX-supervisor Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Colorgrading Tv-serie
Bankerot 2014 Visual effects Tv-serie
Borgen 3 2013 Visual effects Tv-serie
Rytteriet II 2013 Colorist Tv-serie
Borgen 2 2011 Visual effects Tv-serie
Vølvens forbandelse 2009 Visual effects DK/Spillefilm
Blå mænd 2008 Visual effects supervisor DK/Spillefilm
Inden frosten 2005 Ild- og røgeffekter U/Spillefilm
Woyzeks sidste symfoni 2001 Titelsekvens DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.