enda

Carsten Søsted

(1973 – )

Klipper og instruktør. Født 1973. Arbejdede på Zentropa som klippeassistent i årene 1997-2002, bl.a. på "Idioterne", "Dancer in the Dark", "Bænken" og "Elsker dig for evigt". Siden har han arbejdet freelance som filmklipper med tv, reklame-, kort-, dokumentar- og spillefilm. De sidste år fortrinsvis i DR-Drama på serier som; "Forbrydelsen", "Absalons Hemmelighed", "Ørnen" og "Rejseholdet". Desuden har Carsten Søsted, i samarbejde med Rasmus V. Nielsen, skrevet kortfilmen "Lille mand", der har vundet priser over hele verden, bl.a. på børnefilmfestivalen Giffoni i Italien, Chicago Film Festival og Buster filmfestival.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ninna 2018 Klipper DK/Spillefilm
Hundeliv 2016 Klipper DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Klipper Tv-serie
Bedrag 1 2016 Klipper Tv-serie
Fra kolonimagt til kolonihavemagt 2015 Klipper Tv-serie
Badehotellet 2 2015 Klipper Tv-serie
Moussa Diallo - manden og musikken 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Dicte 2 2014 Klipper Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Klipper Tv-serie
Tidsrejsen 2014 Klipper (præproduktion) Tv-serie
Detektiverne 2013 Klipper DK/Spillefilm
Tvillingerne & julemanden 2013 Klipper Tv-serie
Mommy 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Julestjerner 2012 Klipper Tv-serie
Hjælp, det er jul 2011 Klip Tv-serie
Ambassadøren 2011 Klipper DK/Dokumentarfilm
Smukke mennesker 2010 Chefklipper DK/Spillefilm
Pagten 2009 Klip Tv-serie
...og det var Danmark 2008 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Flammen & Citronen 2008 B-klipper DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Editor (afsnit 7) Tv-serie
D+R 2007 Klip DK/Kort fiktion
Forbrydelsen 2007 Klip Tv-serie
Lille mand 2006 Manus, Klip DK/Kort fiktion
I hendes hænder 2006 Klip DK/Kort fiktion
Ynglinge 2006 Klip DK/Kort fiktion
Absalons hemmelighed 2006 Klip Tv-serie
Udenfor verden 2005 Klip DK/Kort fiktion
Den nye lejer 2005 Klipper DK/Kort fiktion
Det sorte hul 2005 Klipper DK/Kort fiktion
Bus 2004 Klipper DK/Kort fiktion
Forventningens glæde 2004 Klipper DK/Kort fiktion
Forbrydelser 2004 Online-klipper DK/Spillefilm
Efterskoleliv - 300 dage på Samsø 2003 Klip DK/Dokumentarfilm
Uro 2003 Klip DK/Kort fiktion
Venter på Joe 2003 Klip DK/Kort fiktion
Depotet 2003 Klip DK/Kort fiktion
Elsker dig for evigt 2002 Klippeassistent DK/Spillefilm
Metropollination 2001 Klip DK/Kort fiktion
Rejseholdet 2000 Klippeassistent Tv-serie
På fremmed mark 2000 Klippeassistent DK/Spillefilm
Bænken 2000 Klippeassistent DK/Spillefilm
Idioterne 1998 Klippeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Tallinn Black Nights Film Festival 2010-11-19 ...og det var Danmark
Göteborg International Film Festival 2009-01-23 ...og det var Danmark
Sevilla Festival de Cine 2008-11-07 ...og det var Danmark
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.