enda

Carsten Sparwath

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Usynligt hjerte 2019 Simon DK/Spillefilm
Sankt Bernhard Syndikatet 2018 Line producer DK/Spillefilm
Kriger (oversigt) 2018 Line producer Tv-serie
Kriger - Begravelsen 2018 Line producer Tv-serie
Kriger - Testen 2018 Line producer Tv-serie
Kriger - Afhøringen 2018 Line producer Tv-serie
Kriger - Krigen 2018 Line producer Tv-serie
Kriger - Rotten 2018 Line producer Tv-serie
Kriger - Showdown 2018 Line producer Tv-serie
The Neon Demon 2016 Line producer DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Line producer Tv-serie
Dannys dommedag 2014 Line producer DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Line producer Tv-serie
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Produktionsleder DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Produktionsleder (Danmark) DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Udviklingsproducer DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Line producer DK/Spillefilm
Fortidens skygge 2012 Produktionsleder DK/Spillefilm
Viceværten 2012 Produktionsleder DK/Spillefilm
Kvinden der drømte om en mand 2010 Produktionsleder DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Produktionsleder Tv-serie
Vanvittig forelsket 2009 Produktionsleder DK/Spillefilm
Zoomerne 2009 Produktionsleder DK/Spillefilm
Winnie og Karina - The Movie 2009 Produktionsleder DK/Spillefilm
Mikkel og guldkortet 2008 Produktionsleder Tv-serie
Ibrahim 2007 Mand i bil DK/Kort fiktion
45 cm - Or Love as a Symbolic Communication Medium 2007 Line producer DK/Kort fiktion
Forestillinger 2007 Produktionsleder Tv-serie
Vi der blev tilbage 2007 Produktionsleder (præproduktion) DK/Kort fiktion
Fighter 2007 Produktionsassistent (præproduktion) DK/Spillefilm
Homeless 2006 Consulting producer DK/Kort fiktion
En soap 2006 Produktionsleder DK/Spillefilm
Drabet 2005 Produktionsleder DK/Spillefilm
Klovn 2005 Produktionsleder Tv-serie
Dear Wendy 2005 Produktionsleder DK/Spillefilm
Pusher II 2004 Produktionsleder DK/Spillefilm
Brødre 2004 Location scout DK/Spillefilm
Reconstruction 2003 1. instruktørassistent, Indspilningsleder DK/Spillefilm
Skagerrak 2003 Produktionsleder (Sverige) DK/Spillefilm
Flash of a Dream 2002 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Habibti min elskede 2002 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Klatretøsen 2002 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Små ulykker 2002 Location scout DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Location assistent DK/Spillefilm
Kat 2001 Produktion, 2. unit DK/Spillefilm
Langt fra Las Vegas 2001 Produktionsleder Tv-serie
Jul på Kronborg 2000 Instruktørassistent Tv-serie
Hotmen Coolboyz 2000 Produktionsleder DK/Spillefilm
Fruen på Hamre 2000 Location scout DK/Spillefilm
På fremmed mark 2000 Location manager, 2. unit DK/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Constance 1999 Produktionsleder DK/Spillefilm
The mulatto 1998 Producer DK/Kort fiktion
Greetings, Miss World! 1996 Instruktion, Manus, Foto DK/Eksperimentalfilm
Stella D. Lux 1995 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Magasinprogrammet København Ca. 1995 - Iv 1995 Lyd Antologi
København Ca. 1995 - Tv Præsentation 1995 Lyd
Magasinprogrammet København Ca. 1995 - III 1995 Lyd Antologi
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.