enda

Caspar Phillipson

(1971 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Så længe jeg lever 2018 Jørn Hjorting DK/Spillefilm
Filmen om Kaptajn Underhyler 2017 Kaptajn Underhyler / Hr. Knold U/Spillefilm
Jackie 2016 John Fitzgerald Kennedy U/Spillefilm
Sporskifte 2016 Billetkontrollør DK/Kort fiktion
Kærlighed og andre katastrofer 2016 Ejendomsmægler DK/Spillefilm
Peter Pedal på eventyr i junglen 2015 Manden med den gule hat U/Spillefilm
Det magiske hus 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Hjem 2015 Oh U/Spillefilm
Villads fra Valby 2015 Frida's far DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Jesper DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Morten Stig Christensen DK/Spillefilm
Den milde smerte 2014 Medvirkende DK/Spillefilm
Æsketroldene 2014 Hr. Stylte U/Spillefilm
Bien Maja 2014 Stemme U/Spillefilm
Hr. Peabody & Sherman 2014 Paul Peterson U/Spillefilm
Asterix: Byplanlæggeren 2014 Lillebittus U/Spillefilm
Steppeulven 2014 Halfdan Rasmussen DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Johan Poulsen Tv-serie
Walking with Dinosaurs 3D 2013 Alex U/Spillefilm
Smølferne 2 2013 Patrick Winslow U/Spillefilm
Thomas & vennerne - Jernbanens konge 2013 Thomas, Henry, Vanskelig vogn U/Spillefilm
Turbo 2013 Guy Cagné U/Spillefilm
Antboy 2013 Hr. Sommersted DK/Spillefilm
Skovens hemmelige rige 2013 Grub U/Spillefilm
Broen 2 2013 Læge Tv-serie
Det sorte får 2012 Magnus DK/Kort fiktion
Min søsters børn alene hjemme 2012 Alarminstallatør DK/Spillefilm
M for Markus 2011 Janus DK/Kort fiktion
Rango 2011 Rango U/Spillefilm
Smølferne 2011 Patrick Winslow U/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Den gale hattemager U/Spillefilm
Pas på pelsdyrene 2010 Stemme U/Spillefilm
Borgen 1 2010 Lars Bang Tv-serie
Flugten 2009 Politibetjent DK/Spillefilm
Alliancen 2008 Medvirkende DK/Kort fiktion
En sikker vinder 2008 Træner DK/Kort fiktion
Lucky Luke: Mod vest! 2008 Ratata U/Spillefilm
Kurt blir grusom 2008 Dr. Petter U/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Schallburgsoldat med briller DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Krasser, livvagt Tv-serie
Astons sten 2007 Astons far U/Kort fiktion
Teenage mutant ninja turtles 2007 Casey U/Spillefilm
Shrek den tredje 2007 Prins Charming U/Spillefilm
Skyllet væk 2006 Roddy U/Spillefilm
Barda - et rollespil 2006 Medvirkende Tv-serie
Charlie og chokoladefabrikken 2005 Willy Wonka U/Spillefilm
Shrek 2 2004 Prins Charming U/Spillefilm
Garfield: The movie 2004 Stemme U/Spillefilm
Arsenik og gamle kniplinger 2002 Mortimer Tv-film
Vildspor 1996 Schroll Tv-serie
Hjem til fem 1995 Søren Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.