enda

Christian Grønvall

(1970 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hacker 2019 Arret, Indspilningsleder DK/Spillefilm
Tinkas juleeventyr 2017 Instruktørassistent Tv-serie
Mercur 2017 1. instruktørassistent Tv-serie
Grethe 2017 Indspilningsleder Tv-serie
Bedrag 1 2016 Tatoveret mand Tv-serie
En chance til 2015 Lastbilschauffør DK/Spillefilm
Lukas & The Aspies 2015 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Badehotellet 2 2015 Casting Tv-serie
Juleønsket 2015 Produktionsleder Tv-serie
Tidsrejsen 2014 Instruktørassistent Tv-serie
I lossens time 2013 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 Casting Tv-serie
Pendlerkids 2012 Instruktion Tv-serie
Fuglejagten 2012 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Mysteriet om Tycho Brahes død 2012 Instruktørassistent Tv-dokumentar
Fortidens skygge 2012 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Forbrydelsen III 2012 Instruktørassistent Tv-serie
Max Pinlig på Roskilde - nu med mor 2012 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Bora Bora 2011 Civil betjent DK/Spillefilm
Limbo 2011 Instruktørassistent Tv-serie
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Borgen 2 2011 Casting Tv-serie
Den som dræber 2010 Instruktørassistent Tv-serie
En familie 2010 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Borgen 1 2010 Casting Tv-serie
Superbror 2009 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Instruktørassistent Tv-serie
Det som ingen ved 2008 Instruktørassistent, Casting DK/Spillefilm
Sommer 2008 Instruktørassistent Tv-serie
Hvid nat 2007 Vred mand DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Instruktørassistent Tv-serie
Anna Pihl 2006 Instruktørassistent Tv-serie
Krøniken 2004 Casting, Instruktørassistent Tv-serie
Listetyven 2003 Stagehand DK/Kort fiktion
Tvilling 2003 Casting DK/Spillefilm
Plan B 2002 Alex Tv-serie
De udvalgte 2001 Bo Mortensen Tv-serie
D-Dag 2001 Instruktørassistent Tv-film
Rejseholdet 2000 Instruktørassistent Tv-serie
Mifunes sidste sang 1999 Bartender, Instruktørassistent DK/Spillefilm
Stævnemødet 1998 Albert DK/Kort fiktion
Taber! 1998 Lars DK/Kort fiktion
Under overfladen 1998 Medvirkende DK/Spillefilm
Nattens engel 1998 Rikard DK/Spillefilm
Den blå munk 1998 Teologistuderende DK/Spillefilm
Strisser på Samsø 1997 Ulrik Tv-serie
Stjerner uden hjerner 1997 Tobias DK/Spillefilm
Mørkeleg 1996 Tim DK/Spillefilm
Bella min Bella 1996 Anders DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 Ung DK/Spillefilm
Passion 1994 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm
Min fynske barndom 1994 Tysker DK/Spillefilm
Gigolo 1993 Medvirkende DK/Kort fiktion
Jeg kommer igen i morgen 1992 Foto DK/Eksperimentalfilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Søren Brinck DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.