enda

Elliott Crosset Hove

Skuespiller. Født 18/3 1988. Søn af skuespiller Anders Hove og den amerikanske danser og koreograf Ann Thayer Crosset. Uddannet fra Statens Teaterskole 2015. Vinder af prisen "Bedste Mandlige Skuespiller" for sin hovedrolle i Hlynur Pálmasons spillefilmdebut "Vinterbrødre" ved Locarno Filmfestivalen i Schweiz, 2017.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Før frosten 2018 Peder DK/Spillefilm
Vinterbrødre 2017 Emil DK/Spillefilm
Forældre 2016 Kjeld, 22 år DK/Spillefilm
I blodet 2016 Knud DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Mand i trenchcoat DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Andreas Tv-serie
Rastløs 2015 Martin DK/Kort fiktion
Hr. Rotteborgmester og telefonsvareren 2015 Phil Collins DK/Kort fiktion
9. april 2015 Menig Lassen DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Sune DK/Spillefilm
Natten er ung 2014 Elliott DK/Kort fiktion
Vokseværk 2014 Fabian DK/Kort fiktion
Skybrud 2014 Engel DK/Kort fiktion
Dicte 2 2014 Frederik Tv-serie
En maler 2013 Søn DK/Kort fiktion
Drengeliv 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Turbo 2012 Asger "Turbo" Frank DK/Kort fiktion
Zomedy 2011 Markus DK/Kort fiktion
Hidden Nightmares 2010 Elliott DK/Kort fiktion
Til alle mine venner 2010 Dönner DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.