enda

Hans Christian Arnt Torp

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dronningen 2019 Tonemester DK/Spillefilm
Valhalla 2019 Lydoptagelser DK/Spillefilm
En helt almindelig familie 2019 B-tonemester DK/Spillefilm
I love you I miss you I hope I see you before I die 2019 Lyddesigner DK/Dokumentarfilm
Skammerens datter II – Slangens gave 2019 Supplerende lyd DK/Spillefilm
Gooseboy 2019 B-tonemester DK/Spillefilm
Før frosten 2019 B-tonemester, 2. unit DK/Spillefilm
Oktoberdreng 2018 Lyddesigner DK/Kort fiktion
Hånd i hånd 2018 Musikklipper Tv-serie
Herrens veje 2 2018 Boom operator Tv-serie
Vinterbrødre 2017 Tonemester (optagelser) DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 B-tonemester Tv-serie
Den bedste mand 2017 Foley-klipper DK/Spillefilm
Når solen skinner 2016 Lydmix DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Lyddesign DK/Spillefilm
Anti 2016 Lydoptagelser DK/Spillefilm
Åbne øjne 2015 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Den fremmede 2015 Lyddesign DK/Kort fiktion
I mørke 2015 Tonemester DK/Kort fiktion
Mikro 2015 Lyddesign DK/Eksperimentalfilm
Afvej 2015 Foley-optagelse DK/Kort fiktion
Lang historie kort 2015 Boom operator DK/Spillefilm
Sort 2014 Tonemester DK/Kort fiktion
Skyld 2014 Lyddesign DK/Kort fiktion
Kapgang 2014 Toneassistent DK/Spillefilm
True Love 2013 Lyddesign DK/Kort fiktion
Dissonans 2013 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
A Hipstory 2012 Lyddesign DK/Kort fiktion
Turbo 2012 Lydklipperassistent DK/Kort fiktion
Ladyboy 2011 Tonemester DK/Kort fiktion
Eddie 2011 Foley recordist, Foley-mixer U/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Lydefterarbejde DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.