enda

Helle Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gooseboy 2019 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Kollision 2019 Chefkostumier DK/Spillefilm
Alle for tre 2017 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Mercur 2017 Kostumedesigner Tv-serie
Kidnapning 2017 Chefkostumier DK/Spillefilm
Forældre 2016 Chefkostumier DK/Spillefilm
Hundeliv 2016 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Kostumedesigner Tv-serie
Bedrag 2 2016 Kostume-supervisor Tv-serie
Fuglene over sundet 2016 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Mordene på Katarina 2015 Kostumedesigner DK/Kort fiktion
Far til fires vilde ferie 2015 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Rosita 2015 Kostumier DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Chefkostumier DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 Chefkostumier DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Skytten 2013 Chefkostumier DK/Spillefilm
Alle for to 2013 Chefkostumier DK/Spillefilm
Tarok 2013 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Kostumedesigner Tv-serie
Fortidens skygge 2012 Kostumer DK/Spillefilm
Max Pinlig på Roskilde - nu med mor 2012 Chefkostumier DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Kostumeassistent Tv-serie
Skyskraber 2011 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Chefkostumier DK/Spillefilm
Magi i luften 2011 Kostumier DK/Spillefilm
Karla og Jonas 2010 Kostumer DK/Spillefilm
Den 2. side 2010 Kostumedesigner Tv-serie
Karla og Katrine 2009 Kostumer DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Kostumer Tv-serie
Storm 2009 Chefkostumier DK/Spillefilm
Zoomerne 2009 Kostumier DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Kostumer DK/Spillefilm
Album 2008 Kostumer Tv-serie
Den du frygter 2008 Chefkostumier DK/Spillefilm
Dig og mig 2008 Chefkostumier DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat III - Mysteriet om slangekronen 2008 Kostumier DK/Spillefilm
Der var engang en dreng - som fik en lillesøster med vinger 2006 Kostumer DK/Spillefilm
1 : 1 2006 Kostumer DK/Spillefilm
Den store dag 2005 Kostumier DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Chefkostumier DK/Spillefilm
Forbrydelser 2004 Kostumekonsulent DK/Spillefilm
Glimt af mørke 2004 Kostumier DK/Kort fiktion
De grønne slagtere 2003 Kostumer DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Kostumer Tv-serie
En som Hodder 2003 Kostumier DK/Spillefilm
Torremolinos 73 2003 Kostumekoordinator U/Spillefilm
Små ulykker 2002 Kostumer DK/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 Kostumer DK/Spillefilm
Bertram & co 2002 Kostumeassistent DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Kostumeassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Meningen med Flemming 2001 Kostumer DK/Kort fiktion
Kys kys 2001 Kostumer DK/Kort fiktion
Den gang jeg slog tiden ihjel 2001 Kostumer DK/Kort fiktion
Når lysterne tændes 2001 Kostumer DK/Kort fiktion
Grev Axel 2001 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Anden juledag 2000 Kostumer DK/Kort fiktion
Her i nærheden 2000 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Antenneforeningen 1999 Kostumer DK/Kort fiktion
Stævnemødet 1998 Kostumer DK/Kort fiktion
Valgaften 1998 Kostumer DK/Kort fiktion
Albert 1998 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Station 13 1988 Kostumeassistent Tv-serie
Ved vejen 1988 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.