enda

Ian N. Tomkins

(1972 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Happy ending 2018 2. fotograf DK/Spillefilm
Friheden 2018 B-kameraoperatør Tv-serie
Gidseltagningen 2017 Fotograf, 2. kamera Tv-serie
Bedrag 1 2016 2. kameraoperatør Tv-serie
Dicte 3 2016 Kameraoperatør Tv-serie
Mennesker bliver spist 2015 2. fotograf DK/Spillefilm
Krigen 2015 2. fotograf DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 2. fotograf Tv-serie
Tomgang 2013 Kameraoperatør Tv-serie
Skytten 2013 Fotograf DK/Spillefilm
Borgen 3 2013 Kameraoperatør Tv-serie
Limbo 2011 Kameraassistent Tv-serie
Den som dræber 2010 Fotograf Tv-serie
Smukke mennesker 2010 2. fotograf DK/Spillefilm
Storm 2009 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Manden med de gyldne ører 2009 2. fotografassistent Tv-serie
Livvagterne 2008 2. fotograf Tv-serie
Absalons hemmelighed 2006 Foto Tv-serie
Barda - et rollespil 2006 Fotograf Tv-serie
Jul i Valhal 2005 2. fotografassistent Tv-serie
Krøniken 2004 Kameraoperatør Tv-serie
Regin Smidur 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
Jesus & Josefine 2003 Kameraassistent Tv-serie
John og Mia 2002 Kameraoperatør DK/Kort fiktion
Gamle mænd i nye biler 2002 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
P.I.S. - Politiets indsatsstyrke 2000 Foto Tv-serie
Bænken 2000 Kameraoperatør DK/Spillefilm
Rejseholdet 2000 Kameraoperatør Tv-serie
Hotellet 2000 Fotograf Tv-serie
Motello 1998 Clapper/loader DK/Spillefilm
Nattens engel 1998 Fotografassistent DK/Spillefilm
Så smukt! 1998 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Fusion 1997 Kameraassistent Tv-film
En loppe kan også gø 1996 Clapper/loader DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.