enda

Ivan Schmidt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nexus 2012 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Marie Krøyer 2012 Teknisk chef DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 DCP master DK/Spillefilm
Bora Bora 2011 Teknisk chef DK/Spillefilm
Rosa Morena 2011 Teknisk chef DK/Spillefilm
Noget i luften 2011 Teknisk chef DK/Spillefilm
Dirch 2011 Teknisk chef DK/Spillefilm
R 2010 Teknisk chef DK/Spillefilm
Submarino 2010 Teknisk chef DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Teknisk chef DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 VFX-teknik DK/Spillefilm
Se min kjole 2009 Teknisk chef DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 VFX-teknik DK/Spillefilm
Flugten 2009 Teknisk chef DK/Spillefilm
Applaus 2009 Teknisk chef DK/Spillefilm
Superbror 2009 Teknisk chef DK/Spillefilm
Simon & Malou 2009 Teknisk chef DK/Spillefilm
Får 2009 Teknisk chef DK/Kort fiktion
Monsterjægerne 2009 Teknisk chef DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Teknisk chef DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Teknisk chef DK/Spillefilm
Drømme i København 2009 Teknisk chef DK/Dokumentarfilm
Bobby 2009 Teknisk chef DK/Kort fiktion
Fri os fra det onde 2009 Teknisk chef DK/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 Teknisk chef DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Teknisk chef DK/Spillefilm
Spillets regler 2008 Teknisk chef DK/Spillefilm
Rejsen til Saturn 2008 Teknisk chef DK/Spillefilm
To verdener 2008 Teknisk chef DK/Spillefilm
Gaven 2008 Teknisk chef DK/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Teknisk konsulent DK/Dokumentarfilm
Kandidaten 2008 Teknisk chef DK/Spillefilm
Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri 2007 Teknisk leder DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Teknisk chef DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Teknisk chef DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Teknisk chef DK/Spillefilm
Fighter 2007 Teknisk chef DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Teknisk chef DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Teknisk chef DK/Spillefilm
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Teknisk chef DK/Spillefilm
Lykkevej 2003 Supervisor DK/Spillefilm
Drengene fra Skt. Judes 2003 Teknisk support U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.