enda

Jakob Oftebro

(1986 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skammerens datter II - Slangens gave 2019 Nico DK/Spillefilm
Kriger (oversigt) 2018 Peter Tv-serie
Kriger - Begravelsen 2018 Peter Tv-serie
Kriger - Testen 2018 Peter Tv-serie
Kriger - Afhøringen 2018 Peter Tv-serie
Kriger - Krigen 2018 Peter Tv-serie
Kriger - Rotten 2018 Peter Tv-serie
Kriger - Showdown 2018 Peter Tv-serie
Mesteren 2017 Casper DK/Spillefilm
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 Piratkaptajnen Camenberg DK/Spillefilm
Tom of Finland 2017 Jack U/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Peter Wessel Tordenskjold DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Pasgård DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Wulff DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 Nico DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Martin DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Laust DK/Spillefilm
1864 2014 Laust Jensen Tv-serie
Kraftidioten 2014 Aron Horowitz U/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Daniel DK/Spillefilm
Broen 2 2013 Mads Tv-serie
Frihedskæmperen Max Manus 2008 Lars Emil Erichsen U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.