enda

Jonas Poher Rasmussen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det han gjorde 2015 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Searching For Bill 2012 Instruktion, Manuskript DK/Dokumentarfilm
Værelse 304 2011 Personlig assistent (Birgitte Stærmose), Oversættelse (tysk) DK/Spillefilm
Et hus af glas 2010 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Dagen efter 2009 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Ønskebørn 2009 Instruktørassistent DK/Dokumentarfilm
Bobby 2009 Location scout DK/Kort fiktion
Winnie og Karina - The Movie 2009 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Bag lukkede døre 2008 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Noget om Halfdan 2006 Instruktion, Manus, Produktion DK/Dokumentarfilm
Easa 2002 - A Journey To Vis 2003 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Flee Instruktion, Manuskriptforfatter DK/Dokumentarfilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
NORDIC:DOX AWARD 2012 CPH:DOX 2012 Searching For Bill
Best International Film 2013 Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 2013 Searching For Bill
FIPRESCI Award best documentary 2016 Thessaloniki Documentary Festival 2016 Det han gjorde
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Lübeck, Nordische Filmtage 2016-11-02 Det han gjorde
Leipzig Festival for Documentary and Animation 2016-10-31 Det han gjorde
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2016-04-28 Det han gjorde
Thessaloniki Documentary Festival 2016-03-18 Det han gjorde
CPH:DOX 2015-11-06 Det han gjorde
Jihlava International Documentary Film Festival 2013-10-24 Searching For Bill
Dokufest Prizren 2013-08-17 Searching For Bill
Warszawa, Against Gravity 2013-05-10 Searching For Bill
Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 2013-05-02 Searching For Bill
Jeonju International Film Festival 2013-04-26 Searching For Bill
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2013-04-25 Searching For Bill
Göteborg International Film Festival 2013-01-25 Searching For Bill
CPH:DOX 2012-11-01 Searching For Bill
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.