enda

Karen Bentzon

(1945 – )

Særsamling findes på Filminstituttets Bibliotek.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Line producer DK/Spillefilm
Så længe jeg lever 2018 Line producer DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 Line producer DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Line producer DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Line producer DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Produktionschef DK/Spillefilm
En chance til 2015 Line producer DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Produktionschef DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Produktionschef DK/Spillefilm
The Salvation 2014 Produktionsleder DK/Spillefilm
Kraftidioten 2014 Produktionsleder (Danmark) U/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Line producer DK/Spillefilm
The Weight of Elephants 2013 Executive producer DK/Spillefilm
Jagten 2013 Line producer DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Line producer DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Line producer DK/Spillefilm
The Secret Society of Fine Arts 2012 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Magi i luften 2011 Line producer DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Line producer DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Line producer Tv-serie
En familie 2010 Line producer DK/Spillefilm
Kærlighedens krigere 2009 Line producer U/Spillefilm
Nedenunder 2009 Line producer DK/Kort fiktion
Lille soldat 2008 Line producer DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Line producer DK/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Line producer DK/Spillefilm
En enkelt til Korsør 2008 Line producer DK/Spillefilm
Himlens hjerte 2008 Line producer U/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Line producer DK/Spillefilm
Hjemve 2007 Line producer DK/Spillefilm
Ibrahim 2007 Line producer DK/Kort fiktion
Mors dreng 2007 Line producer DK/Kort fiktion
De unge år 2007 Line producer DK/Spillefilm
Ekko 2007 Line producer DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Line producer DK/Spillefilm
Drømmen 2006 Line producer DK/Spillefilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 Line producer DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Line producer DK/Spillefilm
Hundeøjne 2005 Line producer DK/Kort fiktion
Bázo 2005 Line producer U/Spillefilm
Forbrydelser 2004 Line producer DK/Spillefilm
Brødre 2004 Line producer DK/Spillefilm
Zafir 2003 Produktionsleder, 2. unit DK/Spillefilm
Små ulykker 2002 Line producer DK/Spillefilm
Elsker dig for evigt 2002 Line producer DK/Spillefilm
Wilbur begår selvmord 2002 Line producer DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Produktionsleder DK/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 Produktionsleder DK/Spillefilm
D-Dag 2001 Produktionsleder Tv-film
Juliane 2000 Produktionsleder DK/Spillefilm
Italiensk for begyndere 2000 Line producer DK/Spillefilm
Kærlighed ved første hik 1999 Produktionsleder DK/Spillefilm
Klinkevals 1999 Produktionsleder DK/Spillefilm
Sunes familie 1997 Produktionsleder DK/Spillefilm
Let's Get Lost 1997 Produktion, 2. unit DK/Spillefilm
Mørkeleg 1996 Produktionsleder DK/Spillefilm
Krummernes jul 1996 Line producer Tv-serie
Kun en pige 1995 Produktionsleder DK/Spillefilm
Sidste time 1995 Produktionsleder DK/Spillefilm
Prinsen af Jylland 1994 Produktionsleder U/Spillefilm
Vildbassen 1994 Produktionsleder DK/Spillefilm
Krummerne 3 - Fars gode idé 1994 Produktionsleder DK/Spillefilm
Krummerne 2 - Stakkels Krumme 1992 Produktionsleder DK/Spillefilm
Det forsømte forår 1992 Produktionsleder DK/Spillefilm
Jesus vender tilbage 1992 Produktionsleder DK/Spillefilm
Landsbyen 1991 Manus-supervisor Tv-serie
Krummerne 1991 Produktionsleder DK/Spillefilm
Camping 1990 Instruktørassistent, Scripter DK/Spillefilm
Manden der ville være skyldig 1990 Scripter DK/Spillefilm
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Produktionsleder DK/Spillefilm
Dansen med Regitze 1989 Scripter DK/Spillefilm
Den røde tråd 1989 Produktionsleder DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Station 13 1988 Scripter Tv-serie
Elvis Hansen - en samfundshjælper 1988 Scripter DK/Spillefilm
Time out 1988 Scripter DK/Spillefilm
Sidste akt 1987 Scripter DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Ballerup Boulevard 1986 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Barndommens gade 1986 Scripter DK/Spillefilm
Den kroniske uskyld 1985 Scripter DK/Spillefilm
Når engle elsker 1985 Scripter DK/Spillefilm
Johannes' hemmelighed 1985 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Min farmors hus 1984 Scripter DK/Spillefilm
Rainfox 1984 Scripter DK/Spillefilm
Rocking Silver 1983 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Forræderne 1983 Scripter DK/Spillefilm
Kidnapning 1982 Scripter DK/Spillefilm
Tre engle og fem løver 1982 Scripter DK/Spillefilm
Historien om Kim Skov 1981 Scripter DK/Kort fiktion
Attentat 1980 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Charly og Steffen 1979 Scripter DK/Spillefilm
Rend mig i traditionerne 1979 Produktionsassistent DK/Spillefilm
I Skyttens tegn 1978 Scripter DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål vinder valget 1977 Scripter DK/Spillefilm
Nyt legetøj 1977 Scripter DK/Spillefilm
Pas på ryggen, professor! 1977 Scripter DK/Spillefilm
Piger i trøjen 2 1976 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål sprænger banken 1976 Scripter DK/Spillefilm
Gangsterens lærling 1976 Scripter DK/Spillefilm
Piger i trøjen 1975 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Kun sandheden 1975 Scripter DK/Spillefilm
Sønnen fra Vingården 1975 Scripter DK/Spillefilm
Violer er blå 1975 Scripter DK/Spillefilm
Mafiaen - det er osse mig 1974 Scripter DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegård 1974 Scripter DK/Spillefilm
Fætrene på Torndal 1973 Scripter DK/Spillefilm
Mig og mafiaen 1973 Rekvisitør DK/Spillefilm
Familien med de 100 børn 1972 Rekvisitør DK/Spillefilm
The Night Visitor 1971 Rekvisitør U/Spillefilm
Christa 1971 Rekvisitør U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.