enda

Karina Skovgaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Så længe jeg lever 2018 Scripter DK/Spillefilm
Kriger (oversigt) 2018 Scripter Tv-serie
Begravelsen 2018 Scripter Tv-serie
Testen 2018 Scripter Tv-serie
Afhøringen 2018 Scripter Tv-serie
Krigen 2018 Scripter Tv-serie
Rotten 2018 Scripter Tv-serie
Showdown 2018 Scripter Tv-serie
Dan Dream 2017 Scripter DK/Spillefilm
Aldrig mere i morgen 2017 Scripter DK/Spillefilm
I blodet 2016 Scripter DK/Spillefilm
Forældre 2016 Scripter DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Scripter Tv-serie
Under sandet 2015 Scripter DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Scripter DK/Spillefilm
Juleønsket 2015 Scripter Tv-serie
Comeback 2015 Scripter DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Scripter Tv-serie
Best Man 2013 Scripter DK/Kort fiktion
The Art of Crossing a Bridge 2012 Manus-supervisor DK/Kort fiktion
Chloe Likes Olivia 2011 Scripter DK/Kort fiktion
Dirch 2011 Scripter DK/Spillefilm
Mor byttes 2010 Scripter DK/Kort fiktion
Winnie og Karina - The Movie 2009 Scripter DK/Spillefilm
Mellem træerne 2008 Scenograf DK/Kort fiktion
Gaven 2008 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Daisy Diamond 2007 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Gambler 2006 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
The Monastery 2006 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Snart kommer tiden 2006 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.