enda

Kim Hagen Jensen

Animationsinstruktør. Født 9/8 1967.

Hagen har arbejdet som animator i en række forskellige roller siden 1980'erne, blandt andet som VFX-superviser på 'Hjælp! Jeg er en fisk' (2000) og 'Asterix og vikingerne' (2006). Han har instrueret de animerede kortfilm 'Will-Bot – ven eller fjende' (2011) og 'Crashlanded' (2014) .

Han har desuden været del af advisoryboardet på The Animation Workshop i Viborg, hvor han også har undervist.

Hagen spilledefilmdebuterede som instruktør på 'Minna og drømmebyggerne' (2020).
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Drømmebyggerne 2020 Instruktion, Manuskript DK/Spillefilm
Vitello tigger en masse slik 2018 Storyboard Tv-serie
Vitello bygger en monsterfælde 2018 Storyboard Tv-serie
Vitello ønsker sig en hund 2018 Storyboard Tv-serie
Sig det' løgn, Luis 2018 Storyboard U/Spillefilm
Vitello 2018 Storyboard DK/Spillefilm
Vitello (oversigt) 2018 Storyboard Tv-serie
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 Storyboard DK/Spillefilm
Familien Jul - i nissernes land 2016 Storyboard DK/Spillefilm
Olsen Banden på dybt vand 2013 Storyboard DK/Spillefilm
Marco Macaco 2012 Storyboard, Character design DK/Spillefilm
Will-Bot - ven eller fjende 2011 Instruktion DK/Kort fiktion
Ronal Barbaren 2011 Storyboard DK/Spillefilm
Disco ormene 2008 Promotor, Storyboard-supervisor, Karakterdesign DK/Spillefilm
Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri 2007 Storyboard DK/Spillefilm
Hjælp! Jeg er en fisk 2000 Effektanimation DK/Spillefilm
Jungledyret 1993 Chefanimation DK/Spillefilm
Valhalla 1986 Mellemtegner, Rentegner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.