enda

Kong Christian X

(1870 - 1947)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Bogense Lokalhistoriske Arkiv 1955 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Dronning Margrethe II som ung 1955 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 063 1950 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Besættelsens Hverdag 1946 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Dansk Idræts-Forbunds Jubilæumsfilm 1946 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Ugerevy 1946/28 1946 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Silkeborg - 100 Aar 1946 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Kongeparrets hjertelige Møde med Sønderjyderne Juni 1946 1946 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kong Christian X's 75 års fødselsdag 1945 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Klip fra Befrielsen 1945 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Frihedens Sol over Danmark 1945 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Fodboldlandskampen Danmark - Sverige 1. juli 1945 1945 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Dronning Alexandrine til flyveopvisning 1945 Medvirkende Dokumentariske optagelser
29. August 1945 Speaker Dokumentariske optagelser
København under Besættelsen 1945 Speaker DK/Dokumentarfilm
Istedløven flyttes til København 1945 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Drømmen om i morgen 1945 Medvirkende DK/Kort fiktion
Dansk Film Revy 1941-1942 1942 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Dansk Film Revy 1937-1942 1942 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Isbaade paa Roskilde Fjord 1942 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Statsminister Staunings Bisættelse 1942 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Det nye Raadhus i Lyngby 1941 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Rebild 1941 1941 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Reportagefilm Danmark 1941 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kong Christian d. X's 70 Aars Fødselsdag 1940 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Den travle Juletid 1940 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Danmarks Konge Christian den Tiende 1940 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Kongens Fødselsdag 1940 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kongen som Farfar 1940 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Danmarks Akvarium, Charlottenlund Slotspark 1939 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Oddesundbroens Indvielse 1938 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Hans Majestæt Kongen indvier Næstveds nye Havneanlæg 1938 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Regeringsjubilæet 1937 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Indvielsen af Storstrømsbroen paa Hans Majestæt Kongens Fødselsdag 1937 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Ringridningsfesten i Tønder 1937 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Danmarks konge gennem 25 Aar 1937 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Kongerevyen 1936 1936 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Motorordonnanskorpset 1936 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Statsminister Stauning Filmreportage 1936 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Lillebæltsbroens Indvielse den 14. Maj 1935 1935 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Bondetoget til Kongen 1935 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kronprinseparrets bryllup 1935 1935 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
København paa Kryds og Tværs 1934 1934 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
En Rundtur i København 1934 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Indvielsen af Aarhus Universitet 1933 1933 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kongen og Dronningens Ankomst til Odense 1932 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Faaborgs 700 Aars Jubilæum 1929 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Danmarksfilmen 1926 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Helsingør Købstads 500 Aars Jubilæum 1926 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Jamboree 1924 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Den hollandske Dronnings Besøg 1922 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Den store Grønlandsfilm 1922 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Kongeparrets Grønlandsrejse 1921 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
En Rejse til Grønland 1921 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Femte Thule Expedition 1921 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Alpejægernes Ankomst I-II 1920 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Genforeningsfestlighederne i Sønderjylland 1920 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Alpejægernes Indtog i København 1920 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kongens hjemkomst med Fionia 1920 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kongebesøget i Ringsted 1919 1919 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Ugerevyen Danmark 29-30 1918 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Ugerevyen Danmark 31 1918 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Ugerevyen Danmark 7-8-9 1917 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Ugerevyen Danmark 10-11-12-13 1917 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Ugerevyen Danmark 13-16-18-21 1917 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Mindefesten paa Kronborg 1916 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Grundloven 1915 1915 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Helgoland 1915 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Skagens 500 Aars Jubilæum 1413-1913 1913 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kong Frederik VIII's Død og Bisættelse 1912 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kong Christian X's Proklamation 1912 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Roosevelt i Danmark 1910 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Frederik VIII besøger Aalborg 1910 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Dr. Cooks Ankomst 1909 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Præsident Fallières i København 1908 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kong Frederik VIII besøger Island 1907 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kong Frederik VIII besøger Færøerne 1907 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Væddeløb paa Eremitagen 1906 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kejser Wilhelms Ankomst til København 1905 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Ribe Domkirkes Indvielse 1904 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Tietgens Begravelse 1901 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Kejserinde Dagmars Ankomst til Helsingør 1900 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.