enda

Lærke Winther

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Solvej DK/Spillefilm
Jagtsæson 2019 Marlene DK/Spillefilm
3 ting 2017 Nina DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Anne Skov Larsen Tv-serie
Antboy 3 2016 Pelles mor DK/Spillefilm
Swinger 2016 Ninette DK/Spillefilm
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Fru Flinth DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Gitte DK/Spillefilm
Skybrud 2014 Anne DK/Kort fiktion
Dicte 2 2014 Anne Skov Larsen Tv-serie
Bankerot 2014 Kisser Tv-serie
Cykelmyggen og Minibillen 2014 Polly, Sommerfuglen DK/Spillefilm
Antboy 2013 Mor DK/Spillefilm
Fortidens skygge 2012 Mia Vogelsang DK/Spillefilm
Ronal Barbaren 2011 Zandra DK/Spillefilm
Thorshammer 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
Megamind 2010 Roxanne U/Spillefilm
Tigre og tatoveringer 2010 Tutter DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.