enda

Lea Løbger

(1977 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den bedste mand 2017 Producer DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Producer, Producer DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Line producer DK/Spillefilm
Antboy 2013 Producer DK/Spillefilm
Vildfugl 2012 Producer DK/Kort fiktion
Vølvens forbandelse 2009 Produktion DK/Spillefilm
Der er ingen ende på Vejle 2007 Produktion DK/Kort fiktion
Tidevandet 2006 Produktion DK/Kort fiktion
Anna Pihl 2006 Produktionskoordinator (postproduktion) Tv-serie
Pige med mobil 2005 Produktion DK/Dokumentarfilm
Manden der blandt andet var en sko 2004 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Kort fiktion
Dani 2003 Producer DK/Kort fiktion
Ikke høre, ikke se... 2002 Produktion DK/Kort fiktion
Habibti min elskede 2002 Assisterende producer DK/Kort fiktion
Klatretøsen 2002 Produktionsassistent, Producerassistent DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Statistkoordinator DK/Spillefilm
D-Dag 2001 Produktionsleder Tv-film
Når lysterne tændes 2001 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Langt fra Las Vegas 2001 Produktionsassistent Tv-serie

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Kort Fiktionsfilm 2012 Frankfurt Lucas International Children's Film Festival 2012 Vildfugl
1. Pris, Bedste Instruktør 2014 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2014 Antboy
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2017-08-19 bedste mand
Antwerpen European Youth FF of Flanders 2017-02-19 Antboy 3
Warsaw International Film Festival 2016-10-09 Antboy 3
Eurasia IFF 2016-09-15 Antboy 3
Kristiansand International Children's Film Festival 2016-04-19 Antboy 3
TIFF Kids 2016-04-08 Antboy 3
Malmö, BUFF 2016-03-14 Antboy 3
Jameson Dublin International Film Festival 2016-02-18 Antboy
Berlinale 2016-02-11 Antboy 3
British Film Institute 2015-07-12 Antboy
TIFF Kids 2015-04-01 Antboy
Riga International Film Festival 2014-12-02 Antboy
Doha Film Festival, Ajyal Youth Film Festival 2014-12-01 Antboy
Bukarest Kinodiseea International Film Festival 2014-11-14 Antboy
Sevilla Festival de Cine 2014-11-07 Antboy
Dundee Contemporary Arts, Discovery 2005 2014-10-25 Antboy
Kaohsiung Film Festival 2014-10-24 Antboy
Kristiansand International Children's Film Festival 2014-09-16 Antboy
Seoul International Youth Film Festival 2014-08-21 Antboy
Sarajevo Film Festival 2014-08-15 Antboy
Giffoni Film Festival 2014-07-18 Antboy
Tel Aviv International Children's Film Festival 2014-07-17 Antboy
Seattle International Film Festival 2014-05-15 Antboy
Tromsø Children's Film Festival 2014-05-08 Antboy
TIFF Kids 2014-04-08 Antboy
International Film Festival of Panama 2014-04-03 Antboy
Okinawa International Film Festival 2014-03-20 Antboy
Antwerpen European Youth FF of Flanders 2014-03-14 Antboy
Malmö, BUFF 2014-03-10 Antboy
Montreal International Children's Film festival 2014-03-01 Antboy
PLAY – Lisbon's International Kids Film Festival 2014-02-01 Antboy
Cinemateket 2014-01-06 Antboy
Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 2013-11-30 Antboy
Oulu Int. Children's Film Festival 2013-11-18 Antboy
Tallinn Black Nights Film Festival 2013-11-15 Antboy
Leeds International Film Festival For Children And Young People 2013-11-06 Antboy
Thessaloniki International Film Festival 2013-11-01 Vildfugl
Lübeck, Nordische Filmtage 2013-10-30 Antboy
Amsterdam Cinekid 2013-10-16 Antboy
London Film Festival 2013-10-09 Antboy
Rio de Janeiro Film Festival 2013-09-26 Antboy
Malmö Nordisk Panorama 2013-09-20 Vildfugl
Toronto International Film Festival 2013-09-05 Antboy
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2013-08-15 Antboy
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2013-05-27 Vølvens forbandelse
Malmö, BUFF 2013-03-11 Vildfugl
Trondheim Minimalen Kortfilm Festival 2013-02-27 Vildfugl
Poznan Ale Kino! International Children's Film Festival 2012-12-02 Vildfugl
Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 2012-12-01 Vildfugl
Lübeck, Nordische Filmtage 2012-10-31 Vildfugl
BUSTER 2012-09-13 Vildfugl
Frankfurt Lucas International Children's Film Festival 2012-09-02 Vildfugl
Odense Internationale Film Festival 2012-08-20 Vildfugl
Chicago Int. Children's Film Festival 2010-10-21 Vølvens forbandelse
Discovery - Scotland's Int. Film Fest for Children & Young People 2010-10-16 Vølvens forbandelse
Kristiansand International Children's Film Festival 2010-04-27 Vølvens forbandelse
Tallinn Black Nights Film Festival 2009-11-27 Vølvens forbandelse
Belfast Cinemagic 2009-11-18 Vølvens forbandelse
Oulu Int. Children's Film Festival 2009-11-16 Vølvens forbandelse
Distributørvisning 2009-09-24 Vølvens forbandelse
Toronto International Film Festival 2009-09-10 Vølvens forbandelse
Frankfurt Lucas International Children's Film Festival 2009-09-06 Vølvens forbandelse
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.