enda

Louise Hauberg Nielsen

(1979 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gidseltagningen 2017 Sminkør Tv-serie
Der kommer en dag 2016 Makeupdesign DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Chefsminkør DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Chefsminkør Tv-serie
Bankerot 2014 Sminkør Tv-serie
Nordvest 2013 Stylist DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 Chefsminkør Tv-serie
Labrador 2012 Makeup DK/Spillefilm
Kapringen 2012 Stylist, Stylist DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Chefsminkør DK/Spillefilm
Viceværten 2012 Stylist DK/Spillefilm
Forbandelsen 2012 Stylist DK/Kort fiktion
Juan 2011 Makeup DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Chefsminkør DK/Spillefilm
4x1 2011 Sminkør Tv-serie
Klovn - the Movie 2010 Stylist DK/Spillefilm
Kidnappet 2010 Sminkør DK/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 Kostumer, Makeup, Produktionsassistent DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Chefsminkør DK/Spillefilm
Applaus 2009 Sminkør DK/Spillefilm
Spillets regler 2008 Kostumer, Makeup DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat III - Mysteriet om slangekronen 2008 Makeup DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Makeup DK/Spillefilm
Frode - og alle de andre rødder 2008 Chefsminkør DK/Spillefilm
Mr. Poxycat & Co. 2007 Kostumer, Makeup Tv-serie
Til døden os skiller 2007 Chefsminkør DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Sminkør DK/Spillefilm
Fighter 2007 Makeup assistent DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat 2006 Makeup DK/Spillefilm
Blodsøstre 2006 Makeup DK/Kort fiktion
Pandasyndromet 2006 Makeup DK/Kort fiktion
Sprængfarlig bombe 2006 Makeup DK/Spillefilm
Out 2006 Chefsminkør DK/Kort fiktion
Den rette ånd 2005 Makeup DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Makeup DK/Spillefilm
Op med humøret 2005 Makeup DK/Kort fiktion
Historien om en mor 2005 Makeup DK/Kort fiktion
Store planer 2005 Sminkeassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Fakiren fra Bilbao 2004 Makeup DK/Spillefilm
Lauges kat 2004 Makeup DK/Kort fiktion
Min søsters børn i Ægypten 2004 Chefsminkør DK/Spillefilm
Monberg & Tuxen 2004 Makeup Tv-serie
Midsommer 2003 Makeup, Sminkør DK/Spillefilm
Manden bag døren 2003 Makeup DK/Spillefilm
Annas dag 2003 Kostumer, Makeup DK/Kort fiktion
Zakka West 2003 Makeup-konsulent DK/Spillefilm
Askepop - the Movie 2003 Makeup assistent DK/Spillefilm
Kald mig bare Aksel 2002 Makeup DK/Spillefilm
Dykkerdrengen 2002 Makeup DK/Kort fiktion
John og Mia 2002 Makeup DK/Kort fiktion
Hotellet 2000 Makeup Tv-serie

Som Louise Hauberg Lohmann

Title År Funktion Category
3 ting 2017 Chefsminkør, Chefkostumier DK/Spillefilm
Underverden 2017 Chefsminkør DK/Spillefilm
I blodet 2016 Chefsminkør DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Chefsminkør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.