enda

Martin Andersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire på toppen 2017 Prelight DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Belyser Tv-serie
1864 2014 Belyser Tv-serie
Dicte 2 2014 Belysningsassistent Tv-serie
Kapgang 2014 Belyser DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Belysningsassistent, Belyser DK/Spillefilm
Tvillingerne & julemanden 2013 Belysningsmester Tv-serie
I lossens time 2013 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Borgen 3 2013 Belysningsmester Tv-serie
Skytten 2013 Belyser DK/Spillefilm
Antboy 2013 Belysningsassistent, 2. unit DK/Spillefilm
The Spiral 2012 Belyser Tv-serie
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Belysningsassistent DK/Spillefilm
I'm going to change my name 2012 Postproduktionsassistent U/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Blå mænd 2008 Kameraassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Bertram & co 2002 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.