enda

Mette Høst Hansen

(1981 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En helt almindelig familie 2019 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Aldrig mere i morgen 2017 Postproduktion DK/Spillefilm
QEDA 2017 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Forældre 2016 Postproduktionskoordinator, Postproducer DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Under sandet 2015 Postproducer DK/Spillefilm
Mennesker bliver spist 2015 Postproducer DK/Spillefilm
Krigen 2015 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Idealisten 2015 Postproducer DK/Spillefilm
Rosita 2015 Postproducer DK/Spillefilm
Comeback 2015 Postproducer DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Postproducer DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Producer (postproduktion) DK/Spillefilm
Antboy 2013 Postproduktionsmanager DK/Spillefilm
Jagten 2013 Postproducer DK/Spillefilm
Nordvest 2013 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Volcano 2012 Postproduktionssupervisor U/Spillefilm
Free the mind 2012 Produktionsleder (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Rita 1 2012 Postproduktionskoordinator Tv-serie
You & Me Forever 2012 Postproduktionskonsulent DK/Spillefilm
Ninjago: Masters of Spinjitzu 2012 Produktionsleder Tv-serie
En mors kamp for et normalt liv 2012 Koordinator (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Kongens foged - sat på gaden 2012 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Skyskraber 2011 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Dirch 2011 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Koordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Ballroom dancer 2011 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Værelse 304 2011 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Bora Bora 2011 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Noget i luften 2011 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Submarino 2010 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Laboratoriekoordinator DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 VFX-koordinator, Klippekoordinator DK/Spillefilm
Manden med de gyldne ører 2009 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Flugten 2009 Produktionssupervisor (postproduktion) DK/Spillefilm
Det gode hjerte 2009 Produktionssupervisor (postproduktion) U/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Produktionssupervisor (postproduktion) DK/Spillefilm
Simon & Malou 2009 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 Produktionssupervisor (postproduktion) DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
En mand kommer hjem 2007 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Fighter 2007 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Lotto 2006 Klippekoordinator, Koordinator DK/Spillefilm
Jar City 2006 Produktionskoordinator (postproduktion) U/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Koordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Koordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Bázo 2005 Produktionsassistent (postproduktion) U/Spillefilm
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Postproduktionssupervisor U/Spillefilm
Forbrydelser 2004 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Brødre 2004 Produktionsassistent (postproduktion) DK/Spillefilm
Nu 2003 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
2 ryk og en aflevering 2003 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Zafir 2003 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Arven 2003 Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
Elsker dig for evigt 2002 Produktionsassistent (postproduktion) DK/Spillefilm
Små ulykker 2002 Produktionsassistent (postproduktion) DK/Spillefilm
Wilbur begår selvmord 2002 Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.