enda

Michael Dela

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
9. april 2015 B-tonemester DK/Spillefilm
1864 2014 Dialogklipper Tv-serie
1864 - brødre i krig 2014 Dialogklipper DK/Spillefilm
Ida 2013 Lydklipper U/Spillefilm
En kongelig affære 2012 B-tonemester, Foley-optagelse DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 B-tonemester DK/Spillefilm
Gummi T 2012 Foley-optagelse DK/Spillefilm
Jensen & Jensen 2011 Tonemester DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Teknisk chef DK/Spillefilm
Borgen 1 2010 Lyddesign Tv-serie
Kærestesorger 2009 Tonemester DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 B-tonemester DK/Spillefilm
Storm 2009 Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Sommer 2008 Lyd Tv-serie
Livvagterne 2008 Lyd Tv-serie
Den sorte pimpernel 2007 Lyd DK/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Lydmix DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Fluerne på væggen 2005 Lyd DK/Spillefilm
Ambulancen 2005 Lydmix DK/Spillefilm
Terkel i knibe 2004 Supplerende lyd DK/Spillefilm
Lykkevej 2003 Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Lydklipper Tv-serie
De grønne slagtere 2003 Lyd (postproduktion) DK/Spillefilm
Bokseren 2003 Lydkonsulent DK/Kort fiktion
Jeg er Dina 2002 Lyd U/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Lydmix DK/Spillefilm
Leïla 2001 Lyd DK/Spillefilm
Postkort fra Mars 2001 Lydkonsulent DK/Kort fiktion
Juliane 2000 Lyd DK/Spillefilm
Klinkevals 1999 Lyd DK/Spillefilm
Bag om fremviseren 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Nattevagten 1994 Lyd DK/Spillefilm
Vildbassen 1994 Lyd DK/Spillefilm
Den russiske sangerinde 1993 Lyd DK/Spillefilm
De frigjorte 1993 Lyd DK/Spillefilm
Slangebøssen 1993 Lyddesign U/Spillefilm
Sofie 1992 Lyd DK/Spillefilm
Krummerne 2 - Stakkels Krumme 1992 Lyd DK/Spillefilm
En dag i oktober 1991 Lyd DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Lyd DK/Spillefilm
Christiania, du har mit hjerte 1991 Lyd DK/Dokumentarfilm
Landsbyen 1991 Lydmix Tv-serie
Camping 1990 Lyd DK/Spillefilm
Manden der ville være skyldig 1990 Lyd DK/Spillefilm
Springflod 1990 Lyd DK/Spillefilm
En opdagelsesrejse i jernet 1989 Klip, Lyd, Tonemester DK/Dokumentarfilm
Jydekompagniet 3 1989 Lyd DK/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Lyd DK/Spillefilm
17 op 1989 B-tonemester DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Lyd DK/Spillefilm
Ved vejen 1988 Lyd DK/Spillefilm
Danish Symphony 1988 Lyd DK/Dokumentarfilm
Babettes gæstebud 1987 Lyd DK/Spillefilm
Een gang strømer... 1987 Dubbing Tv-serie
Kampen om den røde ko 1987 Tonemester, 2. unit DK/Spillefilm
Mord i mørket 1986 Lyd DK/Spillefilm
Valhalla 1986 Lydklipper, Lydmix DK/Spillefilm
Den kroniske uskyld 1985 Lyd DK/Spillefilm
Johannes' hemmelighed 1985 Lydmix DK/Kort fiktion
Når engle elsker 1985 Toneassistent DK/Spillefilm
Midt om natten 1984 Lyd DK/Spillefilm
Rainfox 1984 Lyd DK/Spillefilm
Tukuma 1984 Lydmix, Dubbing DK/Spillefilm
Forræderne 1983 Lyd, Dubbing DK/Spillefilm
Kidnapning 1982 Lyd DK/Spillefilm
Tre engle og fem løver 1982 Lyd DK/Spillefilm
Her ligger landet med grønne marker 1982 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jeppe på bjerget 1981 Lyd DK/Spillefilm
Olsen-banden over alle bjerge 1981 Lyd DK/Spillefilm
Olsen-bandens flugt over plankeværket 1981 Lyd DK/Spillefilm
Vi rejser i nat 1981 Lyd DK/Dokumentarfilm
Fantastisk tid 1980 Lyd DK/Dokumentarfilm
Sorteper - Det kan du selv være 1980 Lyd DK/Kort fiktion
Danmark er lukket 1980 Toneassistent DK/Spillefilm
Sådan er jeg osse 1980 Toneassistent DK/Spillefilm
Olsen-banden overgiver sig aldrig 1979 Lyd DK/Spillefilm
Rend mig i traditionerne 1979 Toneassistent DK/Spillefilm
Matador 1978 Lyd Tv-serie
Olsen-banden går i krig 1978 Toneassistent DK/Spillefilm
Olsen-banden deruda' 1977 Toneassistent DK/Spillefilm
Skytten 1977 Toneassistent DK/Spillefilm
Kassen stemmer 1976 Toneassistent DK/Spillefilm
Affæren i Mølleby 1976 Assistent DK/Spillefilm
Olsen-banden ser rødt 1976 Assistent DK/Spillefilm
Olsen-banden på sporet 1975 Toneassistent DK/Spillefilm

Som Rock Nalle

Title År Funktion Category
Sofie 1992 Lyd DK/Spillefilm
Ved vejen 1988 Lyd DK/Spillefilm
Suzanne og Leonard 1984 Toneassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.