enda
Person

Morten Westergren Boserup

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Meter i sekundet 2023 Belysningsmester DK/Spillefilm
Underverden 2017 Belysningsmester DK/Spillefilm
QEDA 2017 Belyser DK/Spillefilm
I blodet 2016 Belysningsmester, Belyser DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Belyser DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Sommeren ''92 2015 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Belyser DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 Belyser DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Belyser DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Belyser Tv-serie
The Stranger Within 2013 Belyser DK/Spillefilm
I lossens time 2013 Belyser DK/Spillefilm
Aurum 2012 Belyser DK/Kort fiktion
Far til fire - på japansk 2010 Belyser, 2. unit DK/Spillefilm
Superbror 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Gaven 2008 Belysningsmester DK/Spillefilm
Livvagterne 2008 Belyser Tv-serie
Flammen & Citronen 2008 Belysningsassistent DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Belyser Tv-serie
Hvid nat 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Rich Kids 2007 Teknisk assistent DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Belyser Tv-serie
Ledsaget udgang 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Fighter 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Et andet sted 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Sprængfarlig bombe 2006 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Allegro 2005 Belyser DK/Spillefilm
Frunk 2003 Belysningsassistent DK/Kort fiktion