enda

Morten Kastberg

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sikke et cirkus 2017 Belyser DK/Spillefilm
Kidnapning 2017 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Belysningsmester Tv-serie
Sorgenfri 2016 Belyser DK/Spillefilm
Hjørdis 2015 Belyser Tv-serie
Rita 3 2015 Belyser Tv-serie
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Belysningsmester DK/Spillefilm
En chance til 2015 Belyser DK/Spillefilm
Listen 2014 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Når dyrene drømmer 2014 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Belyser Tv-serie
Bankerot 2014 Belyser Tv-serie
Valg i kommunen 2013 Belyser Tv-serie
Spies og Glistrup 2013 Belyser DK/Spillefilm
Borgen 3 2013 Belysningsmester Tv-serie
Min søsters børn alene hjemme 2012 Belyser DK/Spillefilm
Hïstorïsk dokument 2011 Lys DK/Dokumentarfilm
Ludvig og julemanden 2011 Lys Tv-serie
Dreng 2011 Belysningsmester DK/Spillefilm
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Belyser DK/Spillefilm
Borgen 2 2011 Belysningsmester Tv-serie
Min pinlige familie og mutantdræbersneglene 2010 Lys DK/Kort fiktion
Min søsters børn vælter Nordjylland 2010 Belyser DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 Belyser DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Himlen falder 2009 Lys DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Belyser DK/Spillefilm
Se min kjole 2009 Belyser DK/Spillefilm
Den bevægede jord 2009 Belyser DK/Dokumentarfilm
Karla og Katrine 2009 Belyser DK/Spillefilm
Lærkevej 2009 Belyser Tv-serie
RePlay 2008 Belyser DK/Kort fiktion
Maj & Charlie 2008 Assistent Tv-serie
Gå med fred Jamil 2008 Lyssætter DK/Spillefilm
Forestillinger 2007 Lys Tv-serie
Kunsten at græde i kor 2007 Belyser DK/Spillefilm
Meet me in Berlin 2007 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Ung mand falder 2007 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Forbrydelsen 2007 Belyser Tv-serie
Verdensmesterens fald 2006 Lys DK/Kort fiktion
1 : 1 2006 Belysningsmester DK/Spillefilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Belysningsmester Tv-serie
Snap 2005 Belyser DK/Eksperimentalfilm
In Transit 2005 Belyser DK/Kort fiktion
Af banen! 2005 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Kysss 2004 Belyser DK/Kort fiktion
Zafir 2003 Belyser DK/Spillefilm
Nu 2003 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Frunk 2003 Belyser DK/Kort fiktion
Rembrandt 2003 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Skagerrak 2003 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Kald mig bare Aksel 2002 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Lyssætter Tv-serie
Stereo 2001 Lys DK/Kort fiktion
Kat 2001 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.