enda

Morten Sylvest Arnoldus

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Unge Astrid 2019 Koordinator U/Spillefilm
Sorgenfri 2016 VFX-koordinator DK/Spillefilm
Afvej 2015 VFX producer DK/Kort fiktion
Guldkysten 2015 VFX-producer, Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 VFX-produktionsleder DK/Spillefilm
Al Medina 2015 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
1864 2014 VFX-koordinator Tv-serie
All Inclusive 2014 VFX-koordinator DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 VFX-producer DK/Spillefilm
Only God Forgives 2013 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Postproduktionskoordinator Tv-serie

Som Morten Arnoldus

Title År Funktion Category
9. april 2015 VFX-koordinator DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 VFX-producer DK/Spillefilm
Tarok 2013 VFX-producer DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 VFX-koordinator DK/Spillefilm
Only God Forgives 2013 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Teknisk chef DK/Spillefilm
Ginger and Rosa 2012 Postproduktionskoordinator U/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Koordinator DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Klippekoordinator, Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Det erotiske menneske 2010 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Velsignelsen 2009 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Den du frygter 2008 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Tonny Toupé show 1985 Buspassager Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.