enda

Per Risager

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hugo & Holger 2019 Klipper DK/Kort fiktion
Digital Romance 2016 Klippesupervisor DK/Kort fiktion
Tre tosser 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Mops & Ollie 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Olsen Banden på dybt vand 2013 Teaser-klipper, Trailer-klipper DK/Spillefilm
Ninjago: Masters of Spinjitzu 2012 Klipper Tv-serie
Orla Frøsnapper 2011 Klip, Trailer-klipper DK/Spillefilm
Ronal Barbaren 2011 Chefklipper, Trailer-klipper, Teaser-klipper DK/Spillefilm
Niko og de flyvende rensdyr 2008 Klipper U/Spillefilm
Den grimme ælling og mig 2006 Klip DK/Spillefilm
Kampen om Staden 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Terkel i knibe 2004 Klipper DK/Spillefilm
Monberg & Tuxen 2004 Klipper Tv-serie
H.C. Andersens eventyr 2004 Offline-klipper Tv-serie
At kende sandheden 2002 Klippeassistent DK/Spillefilm
Expedition Sirius 2000 2001 Klip Tv-dokumentar
Tsatsiki - Venner for altid 2001 Klippeassistent U/Spillefilm
Langt fra Las Vegas 2001 Klippeassistent Tv-serie
Hjælp! Jeg er en fisk 2000 Klipper DK/Spillefilm

Som Per Düring Risager

Title År Funktion Category
Far til fire på toppen 2017 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Otto er et næsehorn 2013 Klipper DK/Spillefilm
Gummi T 2012 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.