enda

Sara Sofia Kasper

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kina 2019 Hår og makeup DK/Kort fiktion
Usynligt hjerte 2019 Makeup-designer DK/Spillefilm
Psykosia 2019 Sminkør DK/Spillefilm
Landet af glas 2018 Sminkør DK/Spillefilm
Sange i solen 2017 Makeup DK/Spillefilm
De voksnes rækker 2017 Sminkør DK/Kort fiktion
Far til fire på toppen 2017 Sminkør DK/Spillefilm
Norskov 2 2017 Sminkør Tv-serie
Altmuligmand 2017 Special effects makeup DK/Kort fiktion
Underverden 2017 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Darling 2017 Makeup assistent DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Makeup assistent DK/Spillefilm
Mercur 2017 Sminkør Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Chefsminkør Tv-serie
Sombra 2016 Sminkør DK/Kort fiktion
Familien Jul - i nissernes land 2016 Sminkør DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Sminkør Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Chefsminkør Tv-serie
Nøgle hus spejl 2015 Sminkør DK/Spillefilm
Dirch 2011 Sminkør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.