enda

Stine Terp

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Før frosten 2019 Kostumier DK/Spillefilm
De frivillige 2019 Kostumier DK/Spillefilm
Maja 2018 Kostumier DK/Kort fiktion
Sikke et cirkus 2017 Kostumier DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Kostumeassistance DK/Spillefilm
Mercur 2017 Kostumier Tv-serie
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Kostumier DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Kostumier DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Kostumeassistent DK/Spillefilm
En chance til 2015 Kostumier DK/Spillefilm
Arvingerne 2 2015 Kostumier Tv-serie
Juleønsket 2015 Kostumier Tv-serie
Tidsrejsen 2014 Kostumier Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Kostumier Tv-serie
Jagten 2013 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Skytten 2013 Kostumier DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Kostumier DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Chefkostumier DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Skrædder DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Kostumier DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Chefkostumier DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Kostumier Tv-serie
Lulu & Leon 2009 Kostumer Tv-serie
Storm 2009 Kostumier, 2. unit DK/Spillefilm
Forførerens fald 2008 Kostumer DK/Dokumentarfilm
Album 2008 Kostumer Tv-serie
En forelskelse 2008 Kostumedesigner DK/Kort fiktion
Fighter 2007 Kostumier DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Kostumer Tv-serie
Drengen og træet 2005 Kostumer DK/Kort fiktion
Forsvar 2003 Kostumer Tv-serie
Dogville 2003 Skrædder DK/Spillefilm
It's all about love 2002 Skrædder DK/Spillefilm
Olsen bandens første kup 1999 Kostumeassistent Tv-serie
Valhalla 1986 Ledende farvelægger DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.