enda

Thomas Ditzel

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Herrens veje 2 2018 Belyser Tv-serie
1864 2014 Belyser Tv-serie
Kapgang 2014 Belyser DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Belyser DK/Spillefilm
Alle for to 2013 Belyser DK/Spillefilm
Tarok 2013 Belyser DK/Spillefilm
Antboy 2013 Belyser DK/Spillefilm
Sover Dolly på ryggen? 2012 Belyser DK/Spillefilm
Parterapi 2010 Belyser DK/Spillefilm
Borgen 1 2010 Belysningsmester Tv-serie
Flugten 2009 Belyser DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Belyser DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Belyser DK/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 Belyser DK/Spillefilm
Forbrydelsen II 2009 Belyser Tv-serie
Flammen & Citronen 2008 Belyser DK/Spillefilm
Frygtelig lykkelig 2008 Belyser DK/Spillefilm
En forelskelse 2008 Ballonskipper DK/Kort fiktion
De unge år 2007 Belyser DK/Spillefilm
Pandasyndromet 2006 Belyser DK/Kort fiktion
Sprængfarlig bombe 2006 Belyser DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Belyser DK/Spillefilm
Lotto 2006 Belyser DK/Spillefilm
Kinamand 2005 Belyser DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Belyser DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Belyser DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Belyser Tv-serie
Se dagens lys 2003 Belyser Tv-film
Jesus & Josefine 2003 Lyssætter Tv-serie
Afgrunden 2003 Belyser DK/Spillefilm
Habibti min elskede 2002 Belyser DK/Kort fiktion
Anja & Viktor 2001 Belyser DK/Spillefilm
Den serbiske dansker 2001 Belyser Tv-film
Rejseholdet 2000 Belyser Tv-serie
Blinkende lygter 2000 Belyser DK/Spillefilm
Bænken 2000 Belyser DK/Spillefilm
Edderkoppen 2000 Belysningsmester Tv-serie
Bånd på livet 2000 Belyser DK/Kort fiktion
Find dig selv 2000 Belyser DK/Kort fiktion
Dødsjov 2000 Belyser DK/Kort fiktion
Kaos i opgangen 1997 Boom operator Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.