enda

Ministeriernes Filmudvalg

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
17 minutter Grønland 1967 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Sisimiut 1966 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Støj 1966 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Levende musik - Carl Nielsen og hans tid 1965 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
En dansk ambassade 1965 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
I skole 1964 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Hansens typehus 1964 Rekvirent DK/Kort fiktion
Ta' chancen 1964 Rekvirent DK/Kort fiktion
Fremrykket møde 1964 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Vikingeskibene i Roskilde Fjord 1964 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Med lov skal bro bygges 1964 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Valg 1962 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Hvad med ensilagesaften 1962 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Hest på sommerferie 1962 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Med kongeparret i Thailand 1962 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Mellem to verdener 1962 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Danmark 1960 1961 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Føroyar - Færøerne 1961 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Døgnrapport 1961 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
The way to Rebild 1961 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
En by ved navn København 1960 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Fornuft og færdsel 1960 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Et knudeproblem 1959 Rekvirent DK/Kort fiktion
Masser af post 1958 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Tyrkiet 1958 Rekvirent U/Dokumentarfilm
Norge 1958 Rekvirent U/Dokumentarfilm
Grækenland 1958 Rekvirent U/Dokumentarfilm
Børnenes færdselsfilm 1958 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Canada 1958 Rekvirent U/Dokumentarfilm
Italien 1958 Rekvirent U/Dokumentarfilm
Tyskland 1958 Rekvirent U/Dokumentarfilm
Storbritannien 1958 Rekvirent U/Dokumentarfilm
Island 1958 Rekvirent U/Dokumentarfilm
Holland 1958 Rekvirent U/Dokumentarfilm
Danmarks konge 1957 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Polio 1957 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Grænsevagt i Gaza 1957 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Noget om Norden 1956 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Splintret emaille 1956 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Et sogn søger sammen 1956 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Her er mit hjem 1956 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Penge med posten 1956 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Hvem er De? 1956 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Skagen Vest 1956 Produktionsselskab, Dokumentariske optagelser
Kærlighed på kredit 1955 Produktionsselskab, DK/Kort fiktion
Hvor bjergene sejler 1955 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Åbne reoler 1955 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
En straffesag 1955 Rekvirent DK/Kort fiktion
Faren ved lastning og losning 1955 Rekvirent U/Dokumentarfilm
Er De med? 1954 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Sol, sommer og badevand 1954 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Jag dem... 1954 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Ballettens børn 1954 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Et nyt Grønland 1954 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Forsvarsløse dyr 1954 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Student i Danmark 1954 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Samfundets yngste 1954 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Havets husmænd 1954 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Spædbarnet 1953 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
På vej mod et job 1953 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Hastighed under ansvar 1953 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Lyset i natten 1953 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
En ny og sørgelig Vise 1953 Rekvirent DK/Kort fiktion
Grundloven af 5. juni 1953 1953 Rekvirent Dokumentariske optagelser
Byen vi bor i 1953 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Kortene siger - 1953 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Mit navn er Christensen 1953 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Befolkningens beskyttelse 1953 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Grundlovsforslaget 1953 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Kampen mod tuberkulosen 1953 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Mange skove små 1952 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Byg om vinteren 1952 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
The Pattern of Co-Operation 1952 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Ikke film, men virkelighed 1952 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
En del af Danmark 1952 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
De frivillige sønderjyske brandværn 1951 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
24.000.000.000.000 1951 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Klar til Europa 1951 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Civilforsvaret 1951 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Far bliver syg 1951 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Alle mine skibe 1951 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Signalet 1951 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Diakonisse 1950 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Grønland i sol 1950 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Hansen 1950 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Blind 1950 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Paris på to måder 1950 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Grævlingen og harerne 1950 Rekvirent DK/Kort fiktion
Børn og ild 1950 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Millionerne brænder 1950 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Peter må vente 1949 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Sikkerhed i luften 1949 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Tallenes tale 1949 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Tyske flygtninge i Danmark 1949 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Difterifilm 1949 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
En fin forretning 1949 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Syge breve 1949 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Værelse søges! 1948 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Polens børn 1948 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Livredning 1948 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Glas 1948 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Næste Gang er det dig 1948 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Hvor vejene mødes 1948 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
De nåede færgen 1948 Rekvirent DK/Kort fiktion
Danmark 1948 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Giv dem en Chance 1948 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Hvert syvende sekund 1948 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Om rationalisering 1948 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Bekæmp rotterne [forkortet udg.] 1948 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Det er så lidt, der skal til 1948 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
De hvide kryds 1948 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Denmark Grows Up 1947 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Du danskes vej 1947 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Ferie for folket 1947 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
De gamle 1947 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Skabt af danske Hænder 1947 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Copenhagen Calling 1947 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Stemning i April 1947 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Gaarden hedder Vikagardur 1947 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Folketingsvalget 1947 1947 Rekvirent DK/Kort fiktion
Health for Denmark 1947 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Papir og Pap er Penge værd 1947 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Isen brydes 1947 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Hollands børn 1946 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Børn i Nød 1946 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Kommunalvalg 1946 1946 Rekvirent DK/Kort fiktion
Fremtidens borgere 1946 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
General Korotkoff 1946 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
84 Petersen 1946 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Kammerat - Tovaritsj 1946 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Den danske Brigade 1946 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
1337 Mennesker 1946 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Difteri 1946 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Livsfare - Miner! 1946 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
De findes overalt 1945 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Katastrofe? 1945 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Fremad igen 1945 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Hæren i arbejde 1945 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Bente gaar til sygeplejen 1945 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Donor 47 1945 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kornet er i Fare 1945 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Folketingsvalg 1945 1945 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Stop Tyven 1945 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Dansk Staal 1945 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Det første Valg til Folketinget efter Befrielsen 30. oktober 1945 1945 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Brigaden i Sverige 1945 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Betal din Skat med Glæde 1945 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
X-købing Kommunale Brandvæsen 1944 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Bomber over Danmark 1944 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Gengas 1944 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Faren fra luften 1944 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Om igen - Fru Jensen 1944 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Gengas er Giftgas 1944 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Dansk Politi i Sverige 1944 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Vi bringer en Advarsel 1944 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Paa Dykkerskole 1944 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Det brænder! 1943 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
En god Opskrift 1943 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Sporten kalder 1942 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Mod Difteri II 1942 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Mod Difteri I 1941 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Amager bliver større 1941 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Brunkul 1941 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.