enda

Zentropa Entertainments

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Vitello 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Vitello ønsker sig en hund 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Mugge og vejfesten 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Vitello (oversigt) 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello graver et hul 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello køber en vidunderlig julegave 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello er bagvendt 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello gør en god gerning 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Journal 64 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Vitello skal have en papfar 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello får en klam kæreste 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello møder Gud 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello bygger en monsterfælde 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello tigger en masse slik 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello bliver forretningsmand 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello vil have en far 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello napper en kat 2018 Produktionsselskab Tv-serie
The Model 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
En chance til 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Jagten 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
The Secret Society of Fine Arts 2012 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Perfect Sense 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Little Night Hunter 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Viceværten 2012 Produktionsselskab DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Magi i luften 2011 Produktionsselskab DK/Spillefilm
ID:A 2011 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Produktionsselskab Tv-serie
Rounding up Donkeys 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det erotiske menneske 2010 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kvinden der drømte om en mand 2010 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lysvågen 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
En familie 2010 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Storvask 2010 Produktionsselskab Tv-serie
Træneren 2009 Produktionsselskab
Behaviour 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Træneren 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Vanvittig forelsket 2009 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Aqualorius 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Nedenunder 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mammut 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Zoomerne 2009 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Mikkel & guldkortet 2007 Produktionsselskab
Vi ses 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ekko 2007 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Mors dreng 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Om natten 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
De unge år 2007 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den lille fiskerinde 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Frederikke 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
De kaldte os frisører 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Snuppet 2006 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Awaiting 2006 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Partus 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Direktøren for det hele 2006 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den lille pige med svovlstikkerne 2005 Produktionsselskab Tv-film
Den sidste åndemaner 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jagten på kæledyret 2004 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Rød mand stå 2004 Produktionsselskab, DK/Kort fiktion
Eiffeltornet 2004 Produktionsselskab U/Kort fiktion
The Isle 2004 Produktionsselskab U/Kort fiktion
South 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Chimera of Heroes 2003 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Efterskoleliv 2003 Produktionsselskab
Fjernt bag Månen 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
A Piano Tale 2003 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Efterskoleliv - 300 dage på Samsø 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Pulekalenderen 2002 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Debutanten 2002 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Charlie Butterfly 2002 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Små ulykker 2002 Produktionsselskab DK/Spillefilm
D-Dag 2001 Produktionsselskab Tv-film
Fukssvansen 2001 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Et rigtigt menneske 2001 Produktionsselskab DK/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Bænken 2000 Produktionsselskab DK/Spillefilm
The King Is Alive 2000 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Italiensk for begyndere 2000 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Mirakel 2000 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Produktionsselskab DK/Spillefilm
På fremmed mark 2000 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ikingut 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Morten Korch - Solskin kan man altid finde 1999 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Besat 1999 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sisters in the Sky - en Roadmovie fra luften 1999 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Lucky people center international 1998 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Motello 1998 Distributionsselskab DK/Spillefilm
The Last Stranger 1998 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
I Wonder Who's Kissing You Now? 1998 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Riget II 1997 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Sekten 1997 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Mendel 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dimension 1997 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Den sidste viking 1997 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Djævelens ø 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Harry & Sonja 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Breaking the Waves 1996 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Portland 1996 Produktionsselskab DK/Spillefilm
De største helte 1996 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Cold fever 1995 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Elsker, elsker ikke 1995 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Pan 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
A comédia de Deus - Guds komedie 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
L' amore molesto 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Menneskedyret 1995 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lærerværelset 1994 Produktionsselskab Tv-serie
Riget 1994 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Movie Days 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den usynlige kunst 1994 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fribytteren Tom 1993 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Hotel Russia 1993 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Michael Laudrup - en fodboldspiller 1993 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det bli'r i familien 1993 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Smukke dreng 1993 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Salo eller de 120 dage i Sodoma 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Hæderspris 2016 Göteborg International Film Festival 2016 Hævnen
Bedste Fotograf 2016 Göteborg International Film Festival 2016 The Model
SIGNIS Jury Award 2014 San Sebastian International Film Festival 2014 En chance til
Nominated Best Foreign Language Film 2014 Golden Globes 2014 Jagten
FIPRESCI Best FL film of the year - Best Actor 2014 Palm Springs International Film Festival 2014 Jagten
CineStar Prize - Short Film 2013 Lübeck, Nordische Filmtage 2013 Little Night Hunter
Nominated Best Foreign Language Film 2013 Golden Globes 2013 En kongelig affære
Kritikernes Pris - ASECAN Award 2012 Sevilla Festival de Cine 2012 Jagten
Publikumsprisen - World Cinema 2012 Los Angeles, AFI Int. Festival 2012 En kongelig affære
NDR-Filmpreis 2012 Lübeck, Nordische Filmtage 2012 Jagten
Public Prize, Lübecker Nachrichten 2012 Lübeck, Nordische Filmtage 2012 Jagten
Baltischer Filmpreis 2012 Lübeck, Nordische Filmtage 2012 Jagten
Audience Choice Award 2012 Mumbai Film Festival 2012 Jagten
Creative Excellence Award 2012 Reykjavik Film Festival 2012 Den skaldede frisør
Audience Prize 2012 Seoul International Youth Film Festival 2012 Magi i luften
Best Actor 2012 Cannes, Festival de 2012 Jagten
Ecumenical Jury Award 2012 Cannes, Festival de 2012 Jagten
Vulcain Award - Technical Achievement Award 2012 Cannes, Festival de 2012 Jagten
Silver Bear - Best Actor 2012 Berlinale 2012 En kongelig affære
Silver Bear - Best Screenplay 2012 Berlinale 2012 En kongelig affære
Best Actress 2011 Cannes, Festival de 2011 Melancholia
Best Foreign Language Film 2010 Golden Globes 2010 Hævnen
Creative Excellence Award 2010 Thessaloniki International Film Festival 2010 Hævnen
Bedste Instruktør 2010 Goa - Int. Film Festival of India 2010 Hævnen
Bedste Mandlige Skuespiller 2010 Tallinn Black Nights Film Festival 2010 Hævnen
Bedste Instruktør 2010 Sevilla Festival de Cine 2010 Hævnen
Bedste Manus 2010 Sevilla Festival de Cine 2010 Hævnen
Marc'Aurelio Grand Jury Award 2010 Rome International Film Festival 2010 Hævnen
Marc’Aurelio Audience Award - Publikumpris 2010 Rome International Film Festival 2010 Hævnen
Bedste skuespiller 2010 Valladolid International Film Festival 2010 En familie
Bedste Film 2010 Los Angeles Film Festival 2010 En familie
FIPRESCI AWARD 2010 Berlinale 2010 En familie
Bedste Mandlige Skuespiller 2009 Marrakech International Film Festival 2009 Vanvittig forelsket
2. Bedste Film 2008 Austin Fantastic Fest 2008 Hvordan vi slipper af med de andre
Bedste Spillefilm, Juryens Pris 2008 Skip City International D-Cinema Festival 2008 Ekko
Audience Award for Best Short 2008 Sydney Film Festival 2008 Frederikke
Publikumspris 2002 Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 2002 Charlie Butterfly
Der Blaue Engel 2002 Berlinale 2002 Små ulykker
2. Bedste Film, Børnejury 2001 Oulu Int. Children's Film Festival 2001 Mirakel
Holden Pris, Bedste Manus 2001 Torino International Film Festival 2001 Et rigtigt menneske
NDR, Förderpreis 2001 Lübeck, Nordische Filmtage 2001 Et rigtigt menneske
Baltischer Filmpreis 2001 Lübeck, Nordische Filmtage 2001 Et rigtigt menneske
Golden Spike 2001 Valladolid International Film Festival 2001 Italiensk for begyndere
Publikumspris, 2. Plads 2001 Valladolid International Film Festival 2001 Italiensk for begyndere
Bedste Mandlige Skuespiller 2001 Valladolid International Film Festival 2001 Italiensk for begyndere
Publikumspris, 20. Plads 2001 Sao Paulo Int. Film Festival 2001 Italiensk for begyndere
Bedste Film 2001 Hamptons Film Festival 2001 Italiensk for begyndere
Publikumspris 2001 Warsaw International Film Festival 2001 Italiensk for begyndere
OCIC Pris 2001 San Sebastian International Film Festival 2001 Et rigtigt menneske
AGIS Gold Medal, Jury Vote 2001 Giffoni Film Festival 2001 Mirakel
Bedste Film, Børnejury 2001 Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2001 Mirakel
The Award of City Zlin, Children's Jury 2001 Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2001 Mirakel
Prix Oecumenique 2001 Berlinale 2001 Italiensk for begyndere
FIPRESCI Pris 2001 Berlinale 2001 Italiensk for begyndere
Sølv Bjørn 2001 Berlinale 2001 Italiensk for begyndere
Speciel Omtale, Børn 2000 Lübeck, Nordische Filmtage 2000 Mirakel
Publikumspris 2000 Lübeck, Nordische Filmtage 2000 Bænken
Int. Kirke Pris, Bedste Skuespiller 2000 Lübeck, Nordische Filmtage 2000 Bænken
NDR, Förderpreis 2000 Lübeck, Nordische Filmtage 2000 Bænken
2nd Best European Feature 2000 Rio de Janeiro Film Festival 2000 Dancer in the Dark
Panorama, Juryens 2. Pris 2000 Sarajevo Film Festival 2000 Dancer in the Dark
De Gyldne palmer, Bedste Film 2000 Cannes, Festival de 2000 Dancer in the Dark
Bedste Kvindelige Skuespillere 2000 Cannes, Festival de 2000 Dancer in the Dark
Bedste Europæaiske Film i 25 år 1998 Brussels Int. Filmfestival of Fantasy,Thriller & Science Fiction Films 1998 Breaking the Waves
Guldbagge, Bedste Udenlandske Film 1997 Göteborg International Film Festival 1997 Breaking the Waves
Camerimage, Publikumspris 1996 Torun, Camerimage 1996 Breaking the Waves
Gazeta Pomorska Award 1996 Torun, Camerimage 1996 Breaking the Waves
Critic's Jury Distinctive Prize 1996 Torun, Camerimage 1996 Breaking the Waves
Film School Students' Prize 1996 Torun, Camerimage 1996 Breaking the Waves
FIPRESCI Award / Northern Lights Section 1996 Stockholm International Film Festival 1996 Breaking the Waves
Eucemenical Award 1996 Lübeck, Nordische Filmtage 1996 Breaking the Waves
Baltischer Filmpreis 1996 Lübeck, Nordische Filmtage 1996 Breaking the Waves
Outstanding Film 1996 Busan International Film Festival 1996 Breaking the Waves
Bedste Film 1996 Sarajevo Film Festival 1996 Breaking the Waves
Metro Media 2. Pris 1996 Toronto International Film Festival 1996 Breaking the Waves
Amanda 1996 Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 1996 Breaking the Waves
Herald Angel Pris, Bedste Kvindelige Skuespiller 1996 Edinburgh International Film Festival 1996 Breaking the Waves
Watson, Kritikernes Pris 1996 Edinburgh International Film Festival 1996 Breaking the Waves
Genrepris 1996 Odense Internationale Film Festival 1996 Den usynlige kunst
Grand Prix 1996 Cannes, Festival de 1996 Breaking the Waves
Amanda, Bedste Kvindelige Skuespiller 1995 Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 1995 Pan
Bedste Instruktør 1995 Karlovy Vary International Film Festival 1995 Riget
Bedste Mandlige Skuespiller 1995 Karlovy Vary International Film Festival 1995 Riget
Most Popular Film 1995 Seattle International Film Festival 1995 Riget
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.