Ida Dwinger

/F. 1957

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
En chance til 2015 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Fru Skibsreder Holm Tv-serie
1864 2014 Claudias mor Tv-serie
Heartless 1 2014 Agnete Tv-serie
Dicte 2 2014 Anna Svendsen Tv-serie
Skytten 2013 Fru Løvschall DK/Spillefilm
Sorg og glæde 2013 Else DK/Spillefilm
The Association of Joy 2013 Charlotte DK/Kort fiktion
Forårsminder 2012 Freja DK/Kort fiktion
Smukke mennesker 2010 Hanne DK/Spillefilm
Neel 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
Borgen 1 2010 Lisbeth Hesselboe Tv-serie
Kærestesorger 2009 Agnetes mor DK/Spillefilm
Zoomerne 2009 Sekretær DK/Spillefilm
Forbrydelsen II 2009 Fru Møller Tv-serie
Sommer 2008 Ulla Tv-serie
Hjemve 2007 Darling DK/Spillefilm
Ung mand falder 2007 Hues mor DK/Kort fiktion
Fighter 2007 Sofies mor DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Annette DK/Spillefilm
Princess 2006 Medvirkende DK/Spillefilm
Fluerne på væggen 2005 Receptionist DK/Spillefilm
Allegro 2005 Simone DK/Spillefilm
Klovn 2005 Fru Halmstad Tv-serie
Krøniken 2004 Lily Thomsen Tv-serie
Anja efter Viktor 2003 Elisabeth DK/Spillefilm
Se til venstre, der er en svensker 2003 Politidame DK/Spillefilm
Reconstruction 2003 Monica DK/Spillefilm
Elsker dig for evigt 2002 Sanne DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Richards mor DK/Spillefilm
Ikke høre, ikke se... 2002 Jeanette Jacobsen DK/Kort fiktion
Skjulte spor 2000 Iben Nielsen Tv-serie
Skybrud 1999 Medvirkende Tv-film
En verdensomsejling under bordet 1999 Birgit Tv-film
Den store kul-tur 1996 Beth Tv-film
Kærlighed ved første desperate blik 1994 Ilse DK/Spillefilm
Sort høst 1993 Rositta Seemann DK/Spillefilm
Den gode lykke 1993 Medvirkende Tv-film
Minder fra Transsylvanien 1989 Claras mor DK/Kort fiktion
Vis alle

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Kontakt

Kontaktboks med brødtekst.
Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412