Den Vestdanske Filmpulje

Filmografi

Download som PDF / Excel
Film År Funktion Kategori
Vitello The Movie 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Cairo Confidential 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Så længe jeg lever 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Machine 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Rosita 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Comeback 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Svindlerne 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Iqbal & den hemmelige opskrift 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Produktionsselskab Tv-serie
Riders 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
The Reward - Tales of Alethrion 2015 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Eliten 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ækte vare 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Våbenbrødre 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sangen fra havet 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Alle for to 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Sorg og glæde 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hollow Land 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Exodus 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Drømmen om Maremma 2013 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Ude på landet 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Alle for én 2011 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Testamentet - Tage Skou-Hansen 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Pianissimo 2003 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Pigen i skabet 2003 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Me - The Musical 2003 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Et bedre sted at skyde 2003 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Århusiansk for begyndere 2003 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Carl Nielsen - lyset og mørket 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vis alle

Priser og nomineringer

Download som PDF / Excel
Pris Premiereår Festivaler Film
Silver Mèliés 2017 Brussels Int. Filmfestival of Fantasy,Thriller & Science Fiction Films 2017 Dræberne fra Nibe
Bedste Instruktør 2015 Moscow Int. Film Festival 2015 Rosita
Robert Publikumspris:
Rasmus Heide
2014 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2014 Alle for to
Robert Publikumspris:
Rasmus Heide
2012 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2012 Alle for én

Registrering af festivaldeltagelse og priser

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

DFI-Nyheder og artikler

Indisk film i turbanen (21. maj 2015)

Kontakt

Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
dfi@dfi.dk

CVR-nummer: 56858318


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut
/ Danish Film Institute

EAN-nr: 5798000794085
CVR-nr: 56858318

Gothersgade 55
1123 København K

Tlf. +45 3374 3400
Fax +45 3374 3401
E-mail: dfi@dfi.dk

Cinematekets billetsalg
TLF. +45 3374 3412