enda

Åsa Mossberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Unge Astrid 2018 Klipper U/Spillefilm
Lykkelænder 2018 Konsulent DK/Dokumentarfilm
QEDA 2017 Klipper DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Supplerende klip DK/Spillefilm
Monalisa Story – En film om kærlighed, kamp og heroin 2016 Klipper U/Dokumentarfilm
Den alvorsfulde leg 2016 Klipper U/Spillefilm
Baby 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Arvingerne 1 2014 Klipper Tv-serie
Lulu 2014 Klippekonsulent DK/Kort fiktion
Forhandleren 2014 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Jeg hader ADHD - børn i en diagnosetid 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Monica Z 2013 Klipper U/Spillefilm
Camille - et liv, en lejlighed 2012 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
Vilde piger 2012 Manuskonsulent DK/Dokumentarfilm
Turning 2011 Klip DK/Dokumentarfilm
Beyond 2011 Klipper U/Spillefilm
Ballroom dancer 2011 Klipper DK/Dokumentarfilm
Jeg er min egen Dolly Parton 2011 Klipper DK/Dokumentarfilm
Sol skin 2009 Klip DK/Kort fiktion
Nobody passes perfectly 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Shanghai Space 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Sandhedsjæger 2009 Klip U/Dokumentarfilm
Antichrist 2009 Klipper DK/Spillefilm
Den bevægede jord 2009 Manuskonsulent DK/Dokumentarfilm
Profetia 2009 Klippekonsulent DK/Spillefilm
Den man elsker 2008 Klip U/Spillefilm
Dansen 2008 Klip DK/Spillefilm
Et hul i himlen - når mor og far er i fængsel 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
Let's be together 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
Someone like you 2007 Klip DK/Dokumentarfilm
Danni 2007 Klip Tv-serie
En soap 2006 Klip DK/Spillefilm
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Klip U/Spillefilm
Kan man dø i himlen 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Flyd mine tårer 2005 Klippekonsulent DK/Kort fiktion
Familien Gregersen 2004 Klip DK/Spillefilm
Peter Laugesen - fire stemmer 2004 Klip DK/Dokumentarfilm
Invisible 2004 Klip DK/Eksperimentalfilm
Bagland 2003 Klip DK/Spillefilm
Storvask 2003 Klip DK/Kort fiktion
Dag og nat 2003 Klip DK/Spillefilm
Samlerne 2003 Klipper DK/Dokumentarfilm
Charlie Butterfly 2002 Klip DK/Spillefilm
Habibti min elskede 2002 Klip DK/Kort fiktion
Campingvognen 2001 Klip DK/Kort fiktion
Skoda 2001 Klip DK/Kort fiktion
Anja & Viktor 2001 Klippeassistent DK/Spillefilm
Djævledansen 2000 Klip U/Kort fiktion
Manden med tubaen 1999 Klip DK/Kort fiktion
Drengene fra Ølsemagle 1999 Klip DK/Dokumentarfilm
Rimhinde 1997 Klip DK/Eksperimentalfilm
Hypnogram 1-4 1997 Klip Antologi
Sandsagn 1997 Klip DK/Eksperimentalfilm
Clarks 1997 Klip DK/Dokumentarfilm
Invidia 1997 Klip DK/Kort fiktion
Svensk roulette 1997 Klip DK/Kort fiktion
Pigen som var søster 1996 Klip DK/Eksperimentalfilm
Honda Honda 1996 Klip DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.