enda

Casper Bülow Christensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dronningen 2019 Belyser DK/Spillefilm
Skyggebokser 2017 Belyser DK/Kort fiktion
Dan Dream 2017 Belyser DK/Spillefilm
3 ting 2017 Belyser DK/Spillefilm
Underverden 2017 Belyser DK/Spillefilm
QEDA 2017 Belyser DK/Spillefilm
Forældre 2016 Belyser DK/Spillefilm
Rosemarie og gartnerens hemmelighed 2016 Belysningsassistent U/Spillefilm
Heartless 2 2015 Belyser Tv-serie
Norskov 1 2015 Belyser Tv-serie
Mennesker bliver spist 2015 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Belysningsassistent Tv-serie
Copenhagen 2014 Belyser U/Spillefilm
Kolbøttefabrikken 2014 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Belyser Tv-serie
Heartless 1 2014 Belysningsassistent Tv-serie
Karrieremuligheder 2013 Belysningsmester DK/Eksperimentalfilm
First Movers 2013 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Kustoden 2013 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Dronning for en dag 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Patienten 2013 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
To mod én 2012 Lys DK/Kort fiktion
Verdenssøn 2012 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Den som elsker 2012 Belyser DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.