enda

Christian Kuntz

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vitello møder Gud 2018 Storyboard Tv-serie
Vitello napper en kat 2018 Storyboard Tv-serie
Vitello skal have en papfar 2018 Storyboard, Animation Tv-serie
Vitello graver et hul 2018 Animation Tv-serie
Vitello 2018 Storyboard, Animation DK/Spillefilm
Vitello (oversigt) 2018 Animation, Storyboard Tv-serie
Vitello vil have en far 2018 Animation Tv-serie
Vitello får en klam kæreste 2018 Animation Tv-serie
Bertram finder hjem 2016 Instruktion, Lead animator, Manusredigering, Karakterdesign DK/Kort fiktion
Vitello graver et hul 2016 Animation DK/Kort fiktion
Mops & Ollie 2013 Instruktion, Manuskript, Character design, Art director, Storyboard, Animator DK/Kort fiktion
Børnenes verden 2013 Character design, Animationssupervisor DK/Kort fiktion
Gummi T 2012 Karakterdesign DK/Spillefilm
Glidende mavelandinger 2012 Animationssupervisor DK/Kort fiktion
Orla Frøsnapper 2011 Character design DK/Spillefilm
The Saga of Biôrn 2011 Animationssupervisor DK/Kort fiktion
Ronal Barbaren 2011 Storyboard DK/Spillefilm
The Backwater Gospel 2011 Produktionssupervisor DK/Kort fiktion
Salma 2011 Animationssupervisor DK/Kort fiktion
Captain Awesome 2011 Animationssupervisor DK/Kort fiktion
Mig og Jesper 2009 Storyboard, Layout, Animation DK/Dokumentarfilm
Niko og de flyvende rensdyr 2008 Karakterdesign (Danmark) U/Spillefilm
Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri 2007 Storyboard DK/Spillefilm
Asterix og vikingerne 2006 Character design U/Spillefilm
Den grimme ælling og mig 2006 Storyboard DK/Spillefilm
Hjælp! Jeg er en fisk 2000 Lead animator DK/Spillefilm
Pinocchio i Hollywood 1998 Animation DK/Dokumentarfilm
Otto er et næsehorn Character design, African cartoon DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
TIFF Kids 2018-03-09 Bertram finder hjem
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.