enda

Daniel Parmo

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Focus puller DK/Spillefilm
Mesteren 2017 Fotografassistent DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Focus puller DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 B-fotograf DK/Spillefilm
Forældre 2016 B-fotograf DK/Spillefilm
Bridgend 2015 Focus puller DK/Spillefilm
Nøgle hus spejl 2015 B-fotograf DK/Spillefilm
9. april 2015 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Hjørdis 2015 Focus puller Tv-serie
Comeback 2015 Focus puller DK/Spillefilm
Kapgang 2014 B-fotograf DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Focus puller DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 B-fotograf DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Fotografassistent Tv-serie
Dicte 1 2013 B-fotograf Tv-serie
Skytten 2013 B-fotograf DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Focus puller, B-fotograf DK/Spillefilm
The Stranger Within 2013 Kameraassistent DK/Spillefilm
Nordvest 2013 B-fotograf DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Focus puller Tv-serie
The Spiral 2012 Focus puller Tv-serie
Fortidens skygge 2012 B-fotograf DK/Spillefilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 B-fotograf DK/Spillefilm
Dirch 2011 B-fotograf DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 B-fotograf DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 B-fotograf DK/Spillefilm
En familie 2010 B-fotograf DK/Spillefilm
Parterapi 2010 Focus puller DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Focus puller Tv-serie
Superbror 2009 B-fotograf DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Focus puller Tv-serie
Blå mænd 2008 Fotografassistent DK/Spillefilm
Max pinlig 2008 B-fotograf DK/Spillefilm
Album 2008 B-fotograf Tv-serie
Maj & Charlie 2008 B-fotograf Tv-serie
Livvagterne 2008 Fotografassistent Tv-serie
Gå med fred Jamil 2008 Kameraassistent DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 B-fotograf DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 B-fotograf DK/Spillefilm
De fortabte sjæles ø 2007 B-fotograf DK/Spillefilm
Daisy Diamond 2007 B-fotograf DK/Spillefilm
Vi der blev tilbage 2007 B-fotograf DK/Kort fiktion
Fighter 2007 B-fotograf (ekstra optagelser) DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 B-fotograf Tv-serie
Krummerne - så er det jul igen 2006 B-fotograf DK/Spillefilm
Af banen! 2005 B-fotograf DK/Spillefilm
Mørke 2005 B-fotograf DK/Spillefilm
Den rette ånd 2005 B-fotograf DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 B-fotograf DK/Spillefilm
Den store dag 2005 B-fotograf DK/Spillefilm
Forbrydelser 2004 B-fotograf DK/Spillefilm
Pusher II 2004 B-fotograf DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Focus puller Tv-serie
Se til venstre, der er en svensker 2003 B-fotograf DK/Spillefilm
Midsommer 2003 B-fotograf DK/Spillefilm
Annas dag 2003 B-fotograf DK/Kort fiktion
Manden bag døren 2003 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Til højre ved den gule hund 2003 B-fotograf DK/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 Kameraoperatør Tv-serie
Klatretøsen 2002 Fotografassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Anna 2000 Fotografassistent DK/Spillefilm
GUFOL-Mysteriet 1997 Kameraassistent Tv-serie
Ørnens øje 1997 B-fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.