enda

Dann Sandgreen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Unge Astrid 2019 Compositing U/Spillefilm
Gooseboy 2019 Compositing DK/Spillefilm
Dreaming Murakami 2018 Compositing DK/Dokumentarfilm
Så længe jeg lever 2018 Compositing DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Compositing DK/Spillefilm
Vinterbrødre 2017 Compositing DK/Spillefilm
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 Compositing DK/Spillefilm
Rosita 2015 Compositing DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Compositing DK/Spillefilm
Al Medina 2015 Compositing DK/Spillefilm
9. april 2015 Compositing DK/Spillefilm
Krigen 2015 Compositing DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 Compositing DK/Spillefilm
Guldkysten 2015 Compositing DK/Spillefilm
Comeback 2015 Compositing DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 Compositing DK/Spillefilm
1864 2014 Compositing Tv-serie
Kapgang 2014 Compositing DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 3D-artist DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Compositing DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Compositing DK/Spillefilm
Everything's Gonna Be Pink 2013 Digital compositing U/Spillefilm
Only God Forgives 2013 Digital compositing DK/Spillefilm
Tarok 2013 Compositing DK/Spillefilm
Jagten 2013 Matte painter DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Compositing DK/Spillefilm
Volcano 2012 Visual effects U/Spillefilm
Kon-tiki 2012 Compositing U/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 VFX-teknik DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Visual effects DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Visual effects DK/Spillefilm
Ginger and Rosa 2012 Compositing U/Spillefilm
Dirch 2011 Visual effects DK/Spillefilm
Mennesker i solen 2011 Digital artist U/Spillefilm
Parterapi 2010 Visual effects DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.