enda

Deni Jordan

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Broen 4 2018 Stuntkoordinator Tv-serie
De standhaftige 2016 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Stunts Tv-serie
Kærlighed og andre katastrofer 2016 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Stuntkoordinator-assistent Tv-serie
Mord uden grænser 2015 Stuntkoordinator Tv-serie
Mænd og høns 2015 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Broen 3 2015 Stuntkoordinator Tv-serie
Far til fires vilde ferie 2015 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Beatles 2014 Stuntkoordinator U/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Stunts DK/Spillefilm
Skumtimmen 2013 Stuntkoordinator U/Spillefilm
Broen 2 2013 Stuntkoordinator Tv-serie
Antboy 2013 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Skavengers 2012 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Stuntkoordinator-assistent DK/Spillefilm
Outsider 1:3 2012 Stunts Tv-serie
Outsider 2:3 2012 Stunts Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Stunts Tv-serie
Ludvig og julemanden 2011 Stunt Tv-serie
Melancholia 2011 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
En familie 2010 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Forbrydelsen II 2009 Stunt Tv-serie
Store drømme 2009 Stunt Tv-serie
Manden med de gyldne ører 2009 Stunt Tv-serie
Sorte kugler 2009 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Osman og Jeppe 2009 Stunts Tv-serie
Luftkastellet der blev sprængt 2009 Stunt performer U/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Stunt performer DK/Spillefilm
Gå med fred Jamil 2008 Stunt DK/Spillefilm
Wallander 2008 Stunt Tv-serie
Den du frygter 2008 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Narren, Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Rich Kids 2007 Ekspedient, Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Kunsten at græde i kor 2007 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Råzone 2006 Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Jackpot 2005 Pusher, Stunts DK/Kort fiktion
Nynne 2005 Stunt DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Stunt DK/Spillefilm
Den som frykter ulven 2004 Stuntkoordinator U/Spillefilm
Regel nr. 1 2003 Stunt DK/Spillefilm
Baby 2003 Stunt DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Stunt Tv-serie
Anja efter Viktor 2003 Stunts DK/Spillefilm
Den serbiske dansker 2001 Chauffør Tv-film
Sort, hvid & grå 2000 Voldtægtsmand DK/Kort fiktion
No man's land 2000 Mand på restaurant DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 John, Stunts, Actioninstruktør Tv-serie
P.I.S. - Politiets indsatsstyrke 2000 Stunt Tv-serie
Fruen på Hamre 2000 SFX-assistent DK/Spillefilm
Bornholms stemme 1999 Special effects DK/Spillefilm
Dybt vand 1999 Stunt Tv-film
Exit non-stop 1998 Ridderen DK/Kort fiktion
Jan Guillous Hamilton 1998 Stunts U/Spillefilm
Energi som leg 1996 Medvirkende, Manus, Instruktørassistent DK/Dokumentarfilm
De største helte 1996 Stunt performer DK/Spillefilm
Lågen i bogen 1995 Stunt Tv-serie
Krummerne 1991 Stunt DK/Spillefilm
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Stunt DK/Spillefilm
Duksedrengen 1989 Arno Olsen Tv-serie
Jydekompagniet 3 1989 Stunt DK/Spillefilm
17 op 1989 Stuntkonsulent DK/Spillefilm
Jydekompagniet 1988 Stunt DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Medvirkende DK/Spillefilm
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Stunt DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.