enda

Gitte Wahl Folmann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Erindring om mine bedrøvelige ludere 2012 Postproduktionsmanager U/Spillefilm
Ronal Barbaren 2011 Postproduktionsmanager DK/Spillefilm
Rosa Morena 2011 Postproduktionsmanager DK/Spillefilm
R 2010 Produktionsleder DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Produktionschef DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Produktionschef DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Produktionschef DK/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Rejsen til Saturn 2008 Produktionschef DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Produktionschef DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.