enda

Jacob Wirth Carlsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lykke-Per 2018 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Du forsvinder 2017 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Rosita 2015 Scenograf DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Chefrekvisitør (præproduktion) DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
1864 2014 Chefrekvisitør Tv-serie
I lossens time 2013 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Tarok 2013 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Rekvisitør Tv-serie
Skyskraber 2011 Scenograf DK/Spillefilm
Eksperimentet 2010 Chefrekvisitør (Fyn) DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Produktionsdesign Tv-serie
Det som ingen ved 2008 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Frygtelig lykkelig 2008 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Påklæder, Set rekvisitør DK/Spillefilm
To verdener 2008 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
De fortabte sjæles ø 2007 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Set rekvisitør, Rekvisitør Tv-serie
De unge år 2007 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Kinamand 2005 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Rekvisitør DK/Spillefilm
Return to Sender 2005 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Set rekvisitør Tv-serie
Polle Fiction 2002 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Ulvepigen Tinke 2002 Rekvisitør DK/Spillefilm
Grev Axel 2001 Rekvisitør DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 Rekvisitør DK/Spillefilm
I Wonder Who's Kissing You Now? 1998 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste stik 1998 Rekvisitør DK/Spillefilm
Skæbnetimen 1997 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Ørnens øje 1997 Rekvisitør DK/Spillefilm
Operation Cobra 1995 Rekvisitør DK/Spillefilm
Prinsen af Jylland 1994 Standby regi U/Spillefilm
En dag i oktober 1991 Rekvisitør DK/Spillefilm
Hip hip hurra 1987 Rekvisitørassistent U/Spillefilm
Oviri 1986 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Pengene eller livet 1982 Runner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.